24sata

NEKAD U BARCELONI, SAD U BELUPU: EVO JEFFRENA!

VELIKO POJAČANJE Zabio je Realu u velikoj 5-0 pobjedi Barce, a sad će taj Jeffren (32) nositi dres ‘farmaceuta’

-

VELIKO IME Jeffren Isaac Suárez Bermúdez poznatiji jednostavn­o kao Jeffren - novi je igrač Slaven Belupa! Ofenzivac rođen 20. siječnja 1988. potpisao je ugovor do ljeta 2021. godine, a pravo nastupa imat će već od utakmice s Hajdukom u subotu!

Ponikao je u Školi nogometa Barcelone, a za prvu momčad španjolsko­g prvaka odigrao je 34 utakmice. U svojoj karijeri branio je i boje portugalsk­og Sportinga, španjolsko­g Real Valladolid­a,

belgijskog Eupena, švicarskog Grasshoppe­rsa i ciparskog AEK-a.

– Da mi je netko rekao prije 10 godina da ću igrati u Hrvatskoj, ne bih mu vjerovao. Ali zato je nogomet najbolji sport na svijetu. Nikad ne znaš kakav te izazov čeka i što je pred tobom - kaže novi ‘farmaceut’.

Za mlađe je selekcije Španjolske zaigrao 30 puta, a pet je puta nosio dres seniorske reprezenta­cije Venezuele. Sad će nositi dres momčadi iz Koprivnice.

U dresu Barcelone dao je tri gola, od čega jedan u velikoj 5-0 pobjedi Pepove Barce nad Mourinhovi­m Realom 2010. godine. Igrao je i na Poljudu protiv Hajduka, ali na toj utakmici nije zabio gol. To može napraviti već ove subote kad u Koprivnicu stižu ‘bili’.

- Trebat će mi nekoliko dana i treninga s momčadi da ‘ulovim konce’ , ali znam da će to brzo proći. Trener mi je objasnio što očekuje od mene, ja znam što mogu - objasnio je Jeffren. (dv)

 ??  ?? Ovaj je Španjolac ponikao u La Masiji, a u Hrvatskoj je već igrao s Barcom na Poljudu
Ovaj je Španjolac ponikao u La Masiji, a u Hrvatskoj je već igrao s Barcom na Poljudu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia