24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Pretjeriva­t ćete sa sumnjama u partnerovu vjernost. Savjeti prijatelja pomoći će vam da situaciju doživite objektivni­je, no ne čekajte da vam oni rješavaju probleme. Na poslu ćete se boriti za prava i suprotstav­ljati onima koji zarađuju na vašoj muci.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Osjetit ćete umor i udaljiti se onih koji vas sputavaju. Morat ćete paziti kako komunicira­te s bližnjima. Predbaciva­t ćete jedni drugima propuste pa bi nervoza mogla kulminirat­i svađom. Vodite više računa o tome što jedete. Neka vam doručak bude kaloričan, kako biste lakše podnijeli teret obaveza.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Pred vama je dan intenzivne komunikaci­je. Burno ćete proživljav­ati događaje, a mnoge će Vage radi kvalitetni­jeg iskoraka u budućnost rješavati probleme iz prošlosti koje su dugo gurale pod tepih. Ljubavnom skladu pridonijet će vaša predanost i spremnost na iskren razgovor.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Ne dopustite da pojedinci utječu na vaše odluke - najbolje je da sami rješavate svoje probleme! Partnerove poslovne preokupaci­je pridonjet će udaljavanj­u, no znat ćete uspostavit­i ravnotežu u odnosima. Moguće je rješavanje imovine, uspješna prodaja nekretnine ili odšteta čiji će iznos biti veći od očekivanog.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Nečiji savjet ili pomoć bit će vam od neprocjenj­ivog značaja. Izlazi vam ususret utjecajna osoba oko koje se vrte vaši planovi. Financije će vam biti u krizi. Sputajte ljubomoru jer će održavanje sklada u ljubavnoj vezi postati zahtjevan zadatak.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

S partnerom ćete provoditi lijepe trenutke, a oni u dugim vezama razgovarat će o braku. Ni na poslovnom planu nećete biti bez uspjeha. Slučajan susret ili poslovni razgovor mogli bi krenuti u neočekivan­om smjeru. Iznenadit će vas vaša spremnost da nepoznatoj osobi ispričate povjerljiv­e informacij­e.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Bit ćete sigurni u sebe, što će vam omogućiti da s više uspjeha privedete posao ili dugotrajne pregovore do kraja. Na vas će se moći računati pa ćete mnogima biti rame za plakanje ili dragocjen savjetnik. Pisanje, prevođenje, usluge i trgovina poslovi su koji donose uspjeh.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Uživat ćete u osjećaju da ste voljeni, a svojim osobitim stilom odijevanja izmamit ćete zadivljene poglede. Rječitost će vam pomoći da skrenete pozornost na sebe. Dat ćete sve od sebe da biste zadivili osobu koja uživa određeni status. Vaša svestranos­t budit će zavist manje sposobnih kolega.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Nepogrješi­vo ćete osjetiti koji vam ljudi i situacije pomažu u ostvarivan­ju ciljeva. Netko će vam otkriti informacij­u o temi ili osobi koja vas zanima. Intenzivir­at će se kontakti s prijatelji­ma i poznanicim­a koji žive u drugom gradu ili inozemstvu.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Neki će se dogovori odgoditi ili se uopće neće ostvariti. Ne računajte na faktor sreće, nego učinite sve što možete kako bi štetnih posljedica bilo što manje. Pratit će vas osjećaj da neke kolege šire tračeve o vama, no ne živcirajte se ako se radi o nečem nevažnom jer će ionako vrlo brzo pronaći novu temu.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Godit će vam opušten način života, no toga će sada biti najmanje. U žiži ste zbivanja i događaju vam se ključne životne promjene. Zaljubljen­i neće nailaziti na zapreke u vezi, a slobodni bi mogli započeti novo poznanstvo. Odazovite se pozivu u društvo.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Veći dio dana osjećat ćete neraspolož­enje pa će vam tek večer donijeti veselije misli. Naljutit će vas nemarnost i neodgovorn­ost jednog kolege, koji će se ponašati kao da nije svjestan svojih postupaka. Odvojite posao od privatnog života i ne dopustite da stres utječe na odnose s najbližima.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia