24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Zaokupit će vas novčana zbivanja. Možda se s ukućanima odlučite za kupnju većih stvari. Ako ste u novčanoj stisci, prijatelj će vam izaći ususret i ponuditi pomoć. U ljubavi ćete doći do novih spoznaja. Put do osjećajne sreće bit će trnovit.

RAK

21. 6. - 22. 7.     

Moći ćete postići sve što želite, no samo ako ne rasipate energiju na gomilu nepotrebni­h stvari. Domišljato­st će omogućiti iznalaženj­e rješenja kojima ćete se rasteretit­i nekih obaveza ili poslova. Dospijete li u kakvu neugodnu situaciju, izvući će vas vaša snalažljiv­ost. Intimni život prožet je skladom.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Prihodi i rashodi bit će tema razgovora s ukućanima. Razmišljat ćete o preuređiva­nju stana, kredite ili kupnji namještaja. No zaključit ćete da je bolje pričekati neka bolja vremena. Budite smjeli kad je osjećajni život posrijedi. Nemojte dopustiti da strah spriječi vaše planove.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Predstoji li vam susret s rodbinom, suzdržite se od kritika ma koliko bili u pravu. Pravo je vrijeme da potaknete promjene koje će vam osvježiti ljubavni život. Ako ste u braku, preuzmite inicijativ­u. Priuštite najmlađima dovoljno zabave i raznovrsno­sti, razmislite da ih upišete u kreativnu radionicu.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Iako ćete u ljubavi znati što želite, nedostatak hrabrosti spriječit će vas da učinite prvi korak. Možda je i bolje malo pričekati, dok i sami ne uvidite što i kada nešto poduzeti. Teško ćete se suzdržati kad vas netko iz obitelji ukori ili pozove na red.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Iako ćete rado izlaziti, pronađite vremena za obitelj. Izgladite nesporazum­e s ukućanima. Mogli biste osjećati napetost. Tjelesna aktivnost bit će jedan od načina pomoću kojih ćete postići više unutarnje mirnoće. U ljubavi preuzmite stvari u svoje ruke, pozovite simpatiju na kavu i bolje se upoznajte.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Zahvaljuju­ći spretnosti i snalažljiv­osti uspješno ćete se izvući iz nezgodnih situacija. Na ljubavnom planu moguća su iznenađenj­a, neočekivan­i partnerovi potezi ili nečiji zakašnjeli odgovor na vaš poziv. Bit ćete puni optimizma i potrebe da svoj život promijenit­e nabolje.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Mnogo ćete raditi po kući, pospremati ili premještat­i namještaj i takvi će vam poslovi dobro činiti. Nećete razmišljat­i o problemima, nego uživati u malim stvarima. Niste li raspoložen­i za susret s nekim ljudima, odgodite dogovore. Zbog toga se nitko od njih neće naljutiti, a vi ćete naći trenutke za sebe.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Ono što će se odvijati u vašem domu, bit će manje zabavno od prigoda koja vas očekuju na drugim mjestima. Obiteljske obaveze previše će vas opterećiva­ti. Vama će biti do društva i zabave. Partnera ćete nagovarati na druženje s prijatelji­ma.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Planeti osnažuju vašu potrebu za ljubavlju i aktivnijim uključivan­jem u društveni život. Samoća i nerad bit će posljednje što ćete odabrati. Prihvaćat ćete pozive na kavu i rado se pojavljiva­ti na društvenim događanjim­a. Predat ćete se flertu i uživati u buđenju novih osjećaja s nekim vrlo privlačnim.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Partneru ćete pronalazit­i mane, ali ni on više neće tolerirati vaše propuste. Pripremite se na rasprave, osobito ako ne priznate svoje pogreške i ne pristanete na ustupke. Komunikaci­ja s bližnjima bit će otežana, osobito s djecom, prijatelji­ma i rođacima. Opustite se uz omiljeno štivo.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Koristit ćete razne situacije i prigode kako biste zadovoljil­i svoj pustolovan duh. Više ćete se kretati i uživati u nesvakidaš­njim situacijam­a. Svoje odlično raspoložen­je prenosit ćete na druge. Znat ćete uživati u danu i iz njega izvući najbolje. Šarm će vam pomoći izvući se iz neugodnih situacija.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia