24sata

Dr. Šarić otkriva sve tajne korona virusa i šire...

- Piše: ANTONIJA ŠIPUŠIĆ

Epizoda bez političara, Kolinde Grabar Kitarović, Zorana Milanovića, Ive Sanadera i Andreja Plenkovića. Ivan Šarić je u 19. epizodi komičnog showa “Zenzacija” odlučio napraviti zaokret i bavio se isključivo globalnim temama.

Od pošasti korona virusa, preko darežljivo­sti Georgine Rodriguez, zaručnice Cristiana Ronalda, do fanova iz cijelog svijeta. U ovoj epizodi shvatio je da se u jednom djeliću života može poistovjet­iti s Ronaldom. Obojica imaju fan bazu diljem svijeta. - Zenzacija dobiva mailove iz Švedske, Austrije, Švicarske... - pohvalio se, a poslasticu je sačuvao za kraj. Naime, fan iz Monaka mu je poslao video u kojem je za rođendan želio iznenaditi svoju djevojku. Ona možda nije dobila automobil kao Ronaldo, ali ovu gestu nikad neće zaboraviti.

- Nije imao vatromet za tortu, pa mu je gazdarica kuće donijela pravi. Nosio je tortu i onda mu je pritom eksplodira­la - rekao je Šarić. Nasreću, Hrvatska nije dobila “dar” iz Wuhana, žarišta korona virusa. Hrvatice koje su tamo studirale ekonomiju nedavno su se vratile u Hrvatsku. Komičar se dotaknuo i internetsk­e senzacije papige Huga sa splitskim prebivališ­tem te umjetnika koji je prevario čak i Google.

- Lik koji je u kolica stavio 30 mobitela i stvorio virtualnu gužvu na aplikaciji postao je apsolutni hit i video je pogledalo više od 30 milijuna ljudi! Svi vi koji koristite Google karte, vi se ne sjećate kako je bilo prije. Imao si kartu, kompas, žena bi se u autu derala na tebe. Uglavnom, bilo je teško - rekao je. Epizodu “Zenzacije” ne propustite na YouTube kanalu 24sata.

 ??  ?? Zna se poistovjet­iti s nogometnom zvijezdom
Zna se poistovjet­iti s nogometnom zvijezdom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia