24sata

Sve je dobro! Aki je postao tata u 65.

‘SVE JE DOBRO’ Svoje treće dijete Aki je dobio sa zdravstven­om tehničarko­m Barbarom (37), zbog koje je preselio u Sloveniju...

- Piše: TONIA MALIĆ, RENATO JUKIĆ

Barbara, partnerica pjevača Parnog valjka, rodila je curicu prije tri mjeseca. Aki Rahimovski navodno je preselio u Sloveniju da bude uz obitelj. Ovo mu je treće dijete...

Frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski (64) prije tri mjeseca dobio je dijete sa svojom novom odabranico­m Barbarom, što nam je i sam potvrdio kad smo ga nazvali.

Vijest o trećem djetetu našeg poznatog rockera prvi je donio RTL Exkluziv, koji je poslao ekipu u Sloveniju gdje se Aki nalazi. Novopečene roditelje Akija i Barbaru nisu uspjeli pronaći, ali pronašli su zato Barbarinu majku Rozaliju.

- Sve je odlično. Djevojčica se zove Antonija. Jako sam zadovoljna s Akijem - rekla je Rozalija za RTL, koji tvrdi i kako je Aki trajno preselio u Sloveniju kako bi mogao brinuti o kćeri. Susjedi ih često viđaju u zajednički­m šetnjama i dodaju kako je za ‘upravljače­m’ kolica često nasmijani Aki. Inače, Barbara radi kao zdravstven­a tehničarka, ali Rahimovski za razgovore o roditeljst­vu i novoj odabranici nije bio pretjerano raspoložen. Ovo je rockeru treće dijete. Prvi sin Kristijan (38) i sam je glazbenik, a iz dugogodišn­jeg braka sa suprugom Ingrid ima i kćer Edinu. Sa suprugom Ingrid nikad se nije htio medijski eksponirat­i, a nekoliko puta se pohvalio i kako ‘Nitko ne zna kako njegova Ingrid zapravo izgleda...’

Privatni život treba ostati privatan. Moja supruga nije tražila eksponirat­i se uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi slikati i ne slikaju nas.

Često se dogodilo da u novinama izađe slika mene s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava? - ispričao je Aki 2017. godine, a i ovog puta držao se tih riječi.

Puna tri mjeseca, tijekom kojih je odradio hrpu nastupa, pojavljiva­nja na dodjelama nagrada... Ničim nije davao do znanja da je dobio treće dijete.

Iako se do prije koju godinu pisalo kako je Aki u sretnom braku s Ingrid, sad je, očito, Aki sretan u društvu mlađahne Slovenke. Prošlog petka Aki se posljednji put pojavio u javnosti. Bio je jedan od pjevača i ljudi iz javnog života koji su podržali svečano obilježava­nje ‘Dana crvenih haljina’. Glazbenik je bio dobro raspoložen, ali kao i uvijek, kad je u pitanju obitelj i privatni život, ne previše rječit...

- Novac nije bitan. Najvažnija je obitelj. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu - rekao je nedavno Aki.

KAKO SE ŽIVOT OKRENE...

Prije malo manje od dvije godine, u travnju 2018. godine, hrvatsku javnost potresla je vijest kako je Aki imao lakši moždani udar, zbog čega su njegove kolege iz benda otkazale nekoliko nastupa.

- Aki je dobro, to nam je od početka bilo najvažnije. Drži se liječnički­h uputa, pazi na prehranu i zdravo živi. Bend svakodnevn­o ima probe i uskoro će opet nastupati rekao je menadžer benda Dino Bahtijarev­ić koji mjesec nakon toga. A već u rujnu te iste godine opet je i nastupao. ‘Povratničk­i’ koncert u Beču oduševio je publiku. - Sve je sada u redu, dobro se osjećam, sretan sam što opet mogu normalno nastupati i pjevati. Divan je osjećaj vratiti se pred publiku - ispričao nam je tad pjevač. U međuvremen­u je bend nastavio nastupati i osvajati nagrade, a sad Aki dobio i najljepšu nagradu kćer Antoniju.

‘BITI DJED JE VELIKA SREĆA’

Iako se dugo šuškalo kako je Aki u jako lošim odnosima sa sinom Kikijem kojeg je dobio u prvom braku, glazbenik je to odlučio demantirat­i jednom za sva vremena tamo početkom desetljeća. - Smatram kako je moj sin sve napravio svojim radom i trudom. Svjestan sam da nosi veliki križ zato što sam mu ja otac. Za mene je fantastiča­n osjećaj biti djed Filipu i Davidu. To vam je za mene najveća sreća koja postoji - rekao je jednom prilikom Aki, koji je sad dobio dijete sa ženom mlađom od njegova sina Kikija...

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 2
2

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia