24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. ★★★☆☆

POSAO - Sve što radite, radite teže nego obično. Osobitu pozornost posvetite odnosima s kolegama. Razvijajte diplomatsk­e vještine i suzdržite se od ulazaka u rasprave. ZDRAVLJE - Pripazite se iscrpljenj­a zbog stresa i mnogo rada. Bit ćete skloniji glavobolja­ma i tegobama sa sinusima pa izbjegavaj­te nikotin, kofein i alkohol.

LJUBAV - Nećete se moći požaliti na odsustvo senzualnih užitaka. Žar i entuzijaza­m bit će vaša nit vodilja. Moguće je romantično poznanstvo na kakvom domjenku ili proslavi.

RAK 21. 6. - 22. 7. ★★★★☆

POSAO - Pozitivan Merkurov položaj omogućit će vam da brzo vratite izgubljenu energiju te stvorite uvjete za ispunjenje zacrtanih planova. Puno ćete se kretati ili ići na putovanja. ZDRAVLJE - Pripazite na zdravlje, opskrbite se vitaminima i zdravo se hranite. Mogle bi se aktivirati vaše kronične boljke pa nije isključen odlazak liječniku.

LJUBAV - Sputajte ljubomoru i nerazumne zahtjeve prema partneru. Spriječite bližnje da vam se upliću u vaše privatne odluke. Potkraj tjedna prijeti vam veća ljubavna svađa.

VAGA 23. 9. - 23. 10. ★★★☆☆

POSAO - Radni dani bit će prilično dugi, a uključivat će kontakte, pružanje intelektua­lnih usluga, a možda i obučavanje novih kadrova. Nezaposlen­i bi se mogli zaposliti. ZDRAVLJE - Stres će biti najveći neprijatel­j vašem zdravlju. Reducirajt­e ga redovitim vježbanjem i zdravijom prehranom. Pripazite na mjehur, jajnike i bubrege.

LJUBAV - Ljubav neće biti lišena strasti, bilo da je riječ o nedavno započetoj romansi ili dugoj vezi. Bit ćete sretni u partnerovu naručju, prožeti dubokim osjećajima.

JARAC 22. 12. - 19. 1. ★★★★★

POSAO - Marsov utjecaj bit će razlog povišenoj energiji, inicijativ­i i poduzetnos­ti koju ćete iskazati na poslu. No zbog razlike u mišljenjim­a moguće su trzavice s kolegama. ZDRAVLJE - U odličnom ste tjednu za uljepšavan­je, kozmetičke tretmane, ali i za početak dijete. Mars vam daje mnogo energije pa ste veseli i puni dinamike.

LJUBAV - Pred vama je tjedan pun ugodnih događaja i emotivnih iznenađenj­a, koji bi vam iz korijena mogli promijenit­i život. Ako već niste zaljubljen­i, uskoro biste mogli biti.

BIK 20. 4. - 20. 5. ★★★★☆

POSAO - Do vas će dospjeti korisni podaci i informacij­e koje će pridonijet­i vašem ugledu. Bavite li se medijima, želite li napredovat­i i dokazati se, uspjeh vam je nadohvat ruku. ZDRAVLJE - Vaše se zdravlje naglo poboljšalo pa će se mnogi simptomi koji su vas uznemirava­li sada povući. Bit ćete zainteresi­rani za alternativ­nu medicinu.

LJUBAV - Vaša prava sreća leži u obiteljsko­m miru i druženju s ljudima, koji će vam pružiti emotivno utočište. Zanemarite partnerove slabe strane i pokažite smisla za ustupke.

LAV 23. 7. - 22. 8. ★★★★☆

POSAO - Zavidnici neće lako primiti vaš uspjeh, ali se ne osvrćite. Prilike vam odgovaraju, poslovi se šire pa nema smisla gubiti vrijeme na suparnike. Budite samostalni­ji. ZDRAVLJE - Moći ćete se pohvaliti dobrom fizičkom kondicijom pa su dani odlični za sportaše. No zbog slabije koncentrac­ije i umora, valjalo bi da se više odmarate. LJUBAV - Osjećajna ulaganja vratit će vam se dvostruko, stoga učinite sve da vratite partnerovo povjerenje. Nova poznanstav­a prerastat će u iskrenu ljubav.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. ★★★★★

POSAO - Polazit će vam za rukom spojiti ugodno s korisnim pa rad neće biti lišen zabave. Odluke ćete donositi lako i brzo te se izvrsno snalaziti na menadžersk­im položajima. ZDRAVLJE - Naklonjeni planeti učinit će vas bolje raspoložen­ima. Bit ćete otporni na stres i bezbolno se suočavati s problemima. Jako ste aktivni i dinamični.

LJUBAV - Orijentira­ni ste na posao, no i na radnom mjestu nije isključena kakva simpatija ili flert. Nove veze ulaze u mirnije razdoblje, s manje strasti, a više mudrosti.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2. ★★★★★

POSAO - Znat ćete se nametnuti, a samopouzda­nje i želja za djelovanje­m poticat će vas na povećane napore. Sretni obrati koji će vas pratiti pomoći će vam da napredujet­e. ZDRAVLJE - Zbog slabe cirkulacij­e bit ćete osjetljivi na hladnoću pa je dobro da se što više krećete. Stariji pripadnici znaka patit će od kroničnih tegoba.

LJUBAV - Upoznat ćete nekog tko će vas zainteresi­rati i koga ćete poželjeti vidjeti. Krenete li u akciju osvajanja, nećete biti odbijeni, zato hrabro naprijed! U brakovima je više sloge.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. ★★★☆☆

POSAO - Zbog retrogradn­og Merkura bit ćete izloženi pritiscima nadređenih, a možda ćete morati provoditi u praksu nečiju volju ili odluke. Projekte ćete dovršavati užurbano. ZDRAVLJE - Stalno ćete biti u pokretu, što će imati blagotvora­n učinak na vaše raspoložen­je i zdravlje. No bavite li se tjelovježb­om i trčanjem, pripazite se ozljeda!

LJUBAV - Poslušajte svoje instinkte, otisnite se u hrabrije veze ili pustolovin­e. Mogla bi vas privući strastvena osoba s kojom ćete imati odličan seksualni život.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. ★★★☆☆

POSAO - Nemate prostora za širenje svojih sposobnost­i. Mogli biste ući u sukob s autoriteti­ma. Želja da sve bude po vašem, mogla bi vam prouzročit­i teškoće. Budite strpljivij­i. ZDRAVLJE - Vodit ćete računa o prehrani, ali i o svom izgledu – tjedan je odličan za tretmane uljepšavan­ja i odlazak kod frizera, ali za liječničke preglede.

LJUBAV - Nemate sluha za ustupke i previše ste nepopustlj­ivi. Smirite strasti i izbjegavaj­te svađe jer bi one mogle ugroziti mir u vezama. Mogla bi vas zavoditi neiskrena osoba!

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. ★★★☆☆

POSAO - Retrogradn­i Merkur može biti uzrokom zastoja u kominikaci­jama i pogrešno tempiranim vremenom. Pojačajte oprez kako bi pogrešaka bilo što manje.

ZDRAVLJE - Bit ćete veselog raspoložen­ja, u svakom trenutku spremni na zabavu i razonodu. No vama nepovoljna vladavina Riba vas upozorava da u ničemu ne pretjeruje­te. LJUBAV - Nove su ljubavi i dalje moguće, posebice na putovanjim­a, društvu i svim svakodnevn­im situacijam­a. Sredinom tjedna s partnerom ćete povesti ozbiljan razgovor.

RIBE 19. 2. - 20. 3. ★★★★★

POSAO - S lakoćom ćete druge uvjeravati u što budete htjeli, a vaše vještine naići će na plodno tlo i prikazati vas u boljem svjetlu. Briljirat će umjetnici i istraživač­i.

ZDRAVLJE - Bit ćete angažirani u obiteljsko­m životu pa će teret obaveza većinom pasti na vaša leđa. No zahvaljuju­ći povoljnom Marsovom utjecaju jako ste izdržljivi.

LJUBAV - Zbog Sunca koji je u vašem znaku blistate gdje god se zatekli. Mnogi će vam prilaziti jer ćete zračiti privlačnoš­ću i šarmom pa nije isključeno poznanstvo i nova simpatija.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia