24sata

Meštrović za derbi stigao iz Dubaija

VAR Neke stvari u životu volim, neke baš i ne, a VAR mi je još u nekoj sivoj zoni, rekao nam je predsjedni­k kluba s Drave Ivan Meštrović

- Piše: ANTONIO BEVANDA

Osijek i Slavonija su na nogama. Tako je, uostalom, uvijek kad onamo stižu Hajduk ili Dinamo. Danas je od 15 sati gost Gradskog vrta lider i prvak Dinamo.

- Uvijek je posebno kad Hajduk ili Dinamo dolaze k nama, a evo ja sam sad u Osijek došao samo radi derbija i dolaska Dinama. Bio sam u Dubaiju rekao nam je prvi čovjek kluba s Drave Ivan Meštrović. Proteklih je dana predsjedni­k Osijeka reagirao zbog suđenja i zbog toga što, prema njegovu mišljenju, njegov klub nema isti tretman kao, primjerice, Dinamo ili Hajduk. Iz Dinama su mu odgovorili videsnimko­m Lopina isključenj­a u utakmici protiv Intera u prošlom kolu.

- Samo želim da imamo isti tretman kao svi ostali klubovi, ako u Gradskom vrtu nama isključe igrača zbog dva žuta kartona u prvih 15 minuta, onda neka to bude slučaj i na drugim stadionima, kad igrači zasluže isključenj­e na samom početku utakmice - rekao nam je Meštrović, kojeg smo upitali i za mišljenje o VAR-u.

- Neke stvari u životu volim, neke baš i ne, a VAR mi je još u nekoj sivoj zoni. Indikativn­o je to što i neki od ključnih ljudi svjetskog nogometa nisu zadovoljni VAR-om. Nemam još definirano mišljenje o VAR-u, treba proći 10-20 kola da bih mogao reći jesam li za to ili protiv toga - kaže Meštrović. Ove su sezone u HNL-u Dinamo i Osijek dosad igrali dvaput, a bile su to utakmice koje su donijele samo jedan gol. U kolovozu je u Gradskom vrtu bilo 0-0, a Dinamo je u listopadu u Maksimiru slavio golom Damiana Kadziora. Nenad Bjelica ponovno se

MALO GOLOVA

danas vraća u svoj grad i na stadion na kojemu je ostavio velik i neizbrisiv trag.

- Osijek je moćan, ali mi očekujemo tri boda. Bit će sigurno dobra atmosfera i dobra utakmica - rekao je Nenad Bjelica. Dinamo će u Osijeku biti bez ozlijeđeni­h Ivanušeca, Gavranović­a i Marina, a nedostajat će i Leovac, koji je bolestan. U sastav se vraća Arijan Ademi.

 ??  ?? Dinamo je doma dobio Osijek 1-0, a u Slavoniji je bilo 0-0
Dinamo je doma dobio Osijek 1-0, a u Slavoniji je bilo 0-0

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia