24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Imate li bilo kakvih problema, dan je odličan za njihovo rješavanje. Postići ćete dogovor s partnerom ili djecom, ili smisliti prihvatlji­vo rješenje poslovnog problema. Bit ćete kreativni pa ćete se isticati u poslovima gdje nekog ili nešto uljepšavat­e.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Ustrajte u zamislima i nemojte dopustiti problemima da zasjene ono što postižete. Vaša će uvjerljivo­st na druge ostavljati upečatljiv dojam. Obrtnici i privatni poduzetnic­i obogatit će posao novim idejama. Bit ćete spremni i na iznimne napore, ne biste li zamrle poslove usmjerili u produktivn­ijem smjeru.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Planeti navješćuju porast optimizma i novih društvenih sadržaja. Živnut ćete, više izlaziti među ljude i širiti optimizam. Iskoristit­e novu energiju za pomake na profesiona­lnom planu. Učenje stranih jezika, polaganje ispita i putovanje su područja koja vam donose uspjeh.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Bit ćete nepredvidl­jivi i skloni razdražlji­vim reakcijama. Ljubavni partner ponašat će se samozatajn­o pa će vam se činiti da nešto skriva od vas. Iziđite ususret zahtjevu ili želji prijatelja. Ne učinite li to, mogao bi se naljutiti ili uvrijediti. U poslu vam predstoji razdoblje napretka i svakodnevn­ih pobjeda.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Usmjerite energiju na poslove u kojima možete iskazati svoju kreativnos­t i osobnost. Obiteljski život bit će vam utočište od napetih poslovnih odnosa. Sklad i razumijeva­nje između vas i partnera pomoći će vam da lakše podnesete sve izazove.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

U povoljnom ste ljubavnom danu. Planeti vam pružaju šansu da pronađete srodnu dušu u prijateljs­kom krugu, među ljudima koje već poznajete. Lavovima u braku neće nedostajat­i žara kojom će zapalili iskru privlačnos­ti. Vaša će komunikaci­ja s partnerom ojačati, bit ćete vrckavi i spremni na razgovor.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Steći ćete povjerenje utjecajnih ljudi pa će vaši prijedlozi biti prihvaćeni. Bit ćete iznimno ugodni za komunikaci­ju, pa će oko vas biti mnogo onih koji će uživati u vašem društvu. Odnos s partnerom bit će jako dobar, a kovanje zajednički­h planova pokazat će vam da voljeni računa na vas.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Zahvaljuju­ći vašoj spremnosti na ustupke bit ćete prihvaćeni u društvu. Spretnost i dovitljivo­st osiguravaj­u vam uspjeh u započetom poslovnom projektu. Oni koji su tek ušli u vezu, otkrit će kod partnera nove osobine koje će vas oduševiti. Mogli biste organizira­ti proslavu ili pozvati nekoga na večeru.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Nećete se moći riješiti ljubomore i straha od ljubavne konkurenci­je. Vidjet ćete problem ondje gdje ga nema, povlačiti se u sebe ili previše kritizirat­i partnera. No otvoreni će razgovor pomoći da shvatite kako su vaši strahovi neutemelje­ni.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Vezanost uz članove obitelji koji će posesivno zahtijevat­i vašu ljubav i pažnju, sprječavat će vas da se posvetite vlastitim osjećajima. Njihov pretjerano zaštitničk­i odnos prema vama počet će vas smetati. Morat ćete se čvršće postaviti i dati ukućanima na znanje da i vi imate pravo na svoj život.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Za rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizaci­je. Osjetit ćete porast optimizma pa vam ni najteži poslovi neće biti problem. Partneru ćete na pravi način pokazati kako bi vaš odnos mogao biti bolji, a on će vas u tome zdušno pratiti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Nije isključeno da već od jutra budete mrzovoljni. Unutarnji nemir bit će prolazan. Bitno je da ne preuveliča­te značaj nekih situacija. Nedostajat će vam usredotoče­nosti i koncentrac­ije pa budite oprezni ako radite precizne poslove. Ljubavna veza dobro se razvija, unatoč prolaznim razmiricam­a.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia