24sata

S NOVOM JE DAMOM AKI SRETNIJI...

O novoj ljubavi pjevača Parnog valjka članovi benda ne žele govoriti, no susjed i majka njegove partnerice Barbare ispričali su kako roker često šeta s bebom...

- Pišu: R. JUKIĆ, T. MALIĆ

Pjevač Parnog valjka, prije tri mjeseca postao je otac djevojčice Antonije. Aki Rahimovski (64) potvrdio nam je to kad smo mu čestitali.

Njegova nova partnerica je 27 godina mlađa Barbara. Pjevačevi prijatelji kažu da je s novom partnerico­m Aki sretniji. Prije nove ljubavi bio je u braku s Ingrid više od 40 godina. A ne tako davno, prije samo dvije godine tvrdio je da je njihov odnos isti kao u početku njihove veze.

- Zaljubljen sam u suprugu Ingrid kao i prvog dana. Ona je istrpjela najveći dio glazbenog života i na tome sam joj zahvalan - rekao je tad pjevač za srpske medije.

PRESELIO SE U DEŽELU

Nije poznato kad i gdje se upoznao s Barbarom, ali s njom, očito je, proživljav­a drugu mladost. Njegova nova ljubav već mjesecima je obavijena velom tajnosti. Par vezu pažljivo čuva od javnosti, a vrijeme samo za sebe većinom provode u Sloveniji. Iako se na estradnim šankovima dugo šuška o njihovoj idili, članovi Parnog valjka o tome odbijaju razgovarat­i. Vijest je prvi donio “RTL Exkluziv”, čija se ekipa uputila u Sloveniju, gdje Barbara živi, kako bi razgovaral­i s pjevačem i njegovom novom odabranico­m. Par nije bio kod kuće, ali su im susjedi i Barbarina majka potvrdili vijest. Za “RTL Exkluziv” Barbarina majka Rozalija se raspričala o sretnom paru. - Ponosna sam baka već tri mjeseca. Sve je odlično. Zadovoljna sam Akijem - rekla je Rozalija. Žive u predgrađu Novog Mesta, u istoj kući u dva odvojena stana. Rozalija dodaje da je Aki punopravni član njihove obitelji. Ne petlja im se u život, ne očekuje vjenčanje.

- To je njihova stvar, njihova želja. Ne znam reći ni pjeva li Antoniji i Barbari lijepe balade - kaže Akijeva nova “punica”. Njezina kći Barbara radi kao zdravstven­a tehničarka, a susjedi su potvrdili kako ih viđaju u šetnji dok Aki gura kolica. Par se zajedno brine o kćeri, rade sve što treba oko bebe. Susjedi o Akiju kažu samo najbolje i uvjereni su da se ne libi mijenjati i pelene. - Živimo blizu, susjedi smo. Imaju dijete. Aki tu živi, vidimo ga svaki dan kako se vozi ovuda - rekao je Simon Bonar, pjevačev novi susjed.

SVI HVALE BARBARU

I o Barbari imaju samo riječi hvale. Vrijedna je i draga, nekad je imala kafić, a sad uživa u rodiljskom dopustu i u zagrljaju jedne od najvećih rock zvijezda ovih prostora. Antonija je rokeru treće dijete. Iz prvog braka ima sina Kristijana (38), koji je također glazbenik, a kćer Edinu dobio je u braku s Ingrid.

- Sretan sam zbog oca i polusestre - rekao je Akijev sin za Večernji list. Rahimovski nikad nije volio govoriti o privatnom životu. Njegove bivše supruge nepoznate su javnosti, a i o odnosu sa sinom rijetko je govorio. Rekao je tek da je on njegova krv od koje ne može pobjeći te da se cijela obitelj zna okupiti u Skoplju na zajednički­m slavljima. O novoj idili Aki nije htio govoriti...

 ??  ?? LJUBAV JE DOŠLA
Sa Slovenkom Barbarom Aki proživljav­a drugu mladost
LJUBAV JE DOŠLA Sa Slovenkom Barbarom Aki proživljav­a drugu mladost
 ??  ??
 ??  ?? Parni valjak drži se obećanja Akiju: Ni riječ u javnost
Parni valjak drži se obećanja Akiju: Ni riječ u javnost

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia