24sata

ŠOK I ZA DALIĆA: PERIĆ IZGUBLJEN I ZA EURO...

- Piše: HRVOJE TIRONI

Ima gorih stvari u životu od poraza, ima gorih stvari u životu od skrivljeno­g penala u Osijeku, ima gorih stvari u životu od ozljede, ali često su potrebna desetljeća da to shvatimo. Bogu hvala pa sam toga svjestan, kaže Dino Perić (25).

Standardno­m braniču Dinama i hrvatskom reprezenta­tivcu u Gradskom vrtu je puknuo križni ligament koljena pa će s terena izbivati više od šest mjeseci.

- Budi sretan i zahvalan na onome što danas imaš jer to je ono najbitnije. Bogu hvala na svemu što imam, idemo dalje, nema sekiracije. Hvala svima na podršci od srca dodao je optimistič­ni Perić. Ozljeda Perića donosi nove probleme “modroj” momčadi, Nenad Bjelica je sad ostao samo na četiri zdrava stopera: Emiru Dilaveru, Kevinu Theophileu (kojem istječe ugovor ovoga ljeta), te mladima Jošku Gvardiolu i Josipu Šutalu. I sad je veliko pitanje hoće li se Gvardiol kandidirat­i za osminu finala juniorske Lige prvaka i dvoboj protiv Bayerna, istog dana “modri” seniori gostuju na Poljudu. A budu li Gvardiol (i Šutalo) na raspolagan­ju Igoru Jovićeviću u Münchenu, Bjelica na Poljudu u pričuvi neće imati ni jednog centralnog braniča!

Perić je ove sezone skupio 32 nastupa za Dinamo, debitirao i za “vatrene”, ali sad ge čeka dulja pauza. A jednu takvu imao je već 2014. godine kao igrač Lokomotive...

MJESECI

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia