24sata

Prodajem gole fotke, mužu to ne smeta...

EROTIČNA SABY Bivša zvijezda ‘Big Brothera’ Sabina Santl pokreće OnlyFans stranicu i najavljuje kako će uz nju ljeto biti jako vruće. U svijet zabave za odrasle ulazi s minimalno obnaživanj­a

- Pišu: L. PTIČAR, M. BOSANČIĆ

Osječanka, koja je bila zvijezda “Big Brothera 2008.”, dodaje kako je njezin novi izazov pokretanje OnlyFans stranice. Na to ju je motivirala ljubav prema provokativ­nim fotografij­ama.

- Sve što radim, radim iz ljubavi. Uz mene će ovo ljeto biti vrlo, vrlo vruće najavljuje. U svijet erotike ulazi uz minimalno obnaživanj­a, a fanovi će, kako

PROVOKATIV­NA SABINA ističe, vidjeti Saby kakvu još nisu imali priliku vidjeti. Njezin profil na društvenim mrežama prepun je atraktivni­h fotografij­a, a reakcije su burne.

- Neki su za, neki protiv, ali sam ipak ja ta koja donosi konačnu odluku, svidjelo se to nekome ili ne. Najčešće mi pišu da sam najprivlač­nija žena u Hrvatskoj na društvenim mrežama i da jedva čekaju moju OnlyFans stranicu, što je za mene veliki kompliment - izjavila nam je Sabina. Iako na račun izgleda dobiva “hrpu” komplimena­ta, suprug, s kojim ima dvije kćerkice, nije ljubomoran.

ATRAKTIVNA - U sretnom sam braku, o svemu pričamo i imam njegovu podršku. Muškarac koji voli svoju ženu podržava ono što ona radi. Ako nema poštovanja, nema ni ljubavi - kaže. Rođena je u imućnoj obitelji pa nikad nije imala problema s novcem, kao ni danas.

- Sve što radim, radim sa srcem, a moja zarada je nagrada za moj trud i rad - dodala je. Uživo nije dobila nemoralne ponude, ali je na društvenim mrežama otkako je, kaže, postala popularna počela dobivati poruke takvog sadržaja. - Voljena sam, uspješna i ostvarena tako da me to ne zanima - uzvraća Sabina.

 ??  ?? Bivša zvijezda ‘Big Brothera’ pokreće OnlyfFans stranicu
Bivša zvijezda ‘Big Brothera’ pokreće OnlyfFans stranicu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia