24sata

‘Još fali da kažu da nas vode masoni’

- Piše: FABIJAN HRNČIĆ

MUKE PO DIREKTORU Tko ovdje ne bi volio vidjeti Drogbu ili nekog drugog kvalitetno­g napadača, ali odlučili smo da nećemo dovoditi napadača u prijelazno­m roku. Pa Dinamo je zabio samo pet golova više od nas, rekao je savjetnik predsjedni­ka uprave Hajduka Mario Stanić.

Darko Nejašmić (21) zadnju je utakmicu odigrao u prosincu protiv Istre, a od onda ga “nema na mapi” kod novog trenera Igora Tudora.

- Što se tiče Nejašmića, moramo biti otvoreni i reći da neke stvari nisu jasne. Toliko je članaka o njemu izašlo kao o cijelom Hajduku. Očito postoje neki lobiji koji rade medvjeđu uslugu tom dečku. Ponovit ću frazu koja je možda izlizana: ‘Teren je jedino mjerilo’. Dobro poznajem Igora i nitko se na drugi način neće nametnuti u momčadi. Kao i mali Čolina, isti slučaj - rekao je savjetnik Mario Stanić, koji je na Poljud došao prije dva mjeseca. - Kad sam dolazio ovdje, došao sam s jednom vrstom grča. Pod dojmom medija i nekakvih stvari koje nisu ni blizu istini. Znači, nema što se nije vezalo za Hajduk - od toga da ga vodi ulica, orjunaši, još samo fale masoni za cijeli komplet. Siguran sam da je situacija bolja nego što se prezentira u medijima - kaže Mario Stanić i za kraj dodaje:

- Hajduk je klub velike povijesti s trofejima koji ima svoje probleme i veliki potencijal za rast. I, naravno, da će biti prvak.

 ??  ?? Izašlo je više tekstova o Nejašmiću nego o Hajduku, jadao se Stanić
Izašlo je više tekstova o Nejašmiću nego o Hajduku, jadao se Stanić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia