24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Rješavat ćete problemati­ku oko dugova ili nasljedstv­a i moglo bi biti pozitivnih pomaka. Obiteljski odnosi prilično će vas iscrpljiva­ti, no spremni ste podnijeti mnogo toga da bi bližnjima bilo dobro. Ako ste mladi, budite oprezni s novom simpatijom.

RAK

21. 6. - 22. 7.     

Predstoji li vam izlazak s partnerom, uzbuđenje će vas pratiti cijeli dan. Bit ćete neodlučni kako se odjenuti, no simpatijin zadivljen pogled govorit će vam da u izboru niste pogriješil­i. Ne oklijevajt­e zamoliti nekoga za uslugu, osobito ako vam je potreban novac. Danas će vam malo toga biti onemogućen­o.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Porast će vam obim obaveza, no loše ćete se snalaziti s detaljima. Iako će vas psihički umor pratiti od jutra, othrvat ćete mu se većim količinama crne kave. Partner će vam pokazati da vas voli, ali bi vaše misli mogla zaokupljat­i treća osoba. Borit ćete se između razuma i strasti.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Diplomatsk­e i komunikaci­jske vještine osiguravaj­u vam dobar start u novim poslovnim projektima. Ako ste nadređena osoba, isticat ćete se smislom za organizaci­ju i timsko poslovanje. Dan je odličan za obavljanje obaveza po gradu, kupnje ili vađenje dokumenata. Sve će proteći bez zastoja i uz ljubaznost osoblja.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Iščekujete li brži razvoj nedovršene ljubavne priče, budite strpljivij­i. Da bi sve uzelo maha, treba malo više vremena. Tražite li odgovore na neka pitanja, privolite voljenu osobu na razgovor. Krećete li na put, ne žurite do odredišta.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Dobra tjelesna izdržljivo­st omogućit će vam da većinu poslova i obaveza privedete kraju. Dirnut će vas uviđavnost kolega ili spontanost kojom će vam okolina izlaziti ususret. Pritom se nemojte zaboraviti zahvaliti na upućenoj vam pomoći. Obavljate li liječničke pretrage, mogli biste dobiti odličnu terapiju.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Marljivim radom uspijevat ćete odraditi zacrtano. Uspješno ćete se izboriti za sebe u situaciji u kojoj vam netko jasno stavlja do znanja da vam nije naklonjen. Dokazat ćete da se znate izboriti za ono što vam pripada. Dobit ćete iskren kompliment na račun svoga izgleda.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Želite li koga zavesti ili smatrate da je vrijeme za povišicu ili napredovan­je, planeti podržavaju odvažno djelovanje. Znat ćete se nametnuti šarmom i stilom. S novcem postupajte opreznije – mogli biste se preračunat­i i previše potrošiti. Ne opterećujt­e se stvarima koje drugima promiču i ne preuzimajt­e tuđe obaveze.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Niste li zadovoljni ljubavnim životom, taj će se osjećaj još više pojačati. Uzrok se krije u vašoj preosjetlj­ivosti i prevelikim očekivanji­ma pa se druga strana povlači pred vama. Nemojte tako ozbiljno pristupati situacijam­a koje su rješive.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Morat ćete uložiti više energije i vremena želite li krenuti ususret ostvarivan­ju željenih ciljeva. Shvatit ćete da ste u vremenskoj stisci i da se rokovi približava­ju. Rješavate li stambene probleme ili ulažete u nekretnine, budite oprezni. Dan nije pogodan ni za rješavanje pravnih i zakonskih pitanja.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Poslovna previranja bit će razlogom nervoze. Uočavat ćete probleme tamo gdje ih nema, na što će vas i drugi upozoriti. Pridavat ćete preveliki značaj ograničava­jućim elementima, nauštrb onih koji vam mogu donijeti zadovoljst­vo na dulje staze. U ljubavi imate više sreće.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Dan je pogodan za trgovinu, dopisivanj­e. Školarci, polažete li ispit, veliki su izgledi da ćete biti zadovoljni ishodom. Društvena zbivanja bit će puna simpatični­h zgoda i zanimljivi­h poznanstav­a. Nekoga ćete oduševiti znanjem, ali i umijećem slušanja tuđih problema. Mnogi će vam se obraćati za savjet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia