24sata

IGRAČKA IZ DOSTAVE DOŠLA ZA 20 MINUTA

-

Sjedila sam u fotelji i razmišljal­a o tome zašto je baš danas morao otići na službeni put.

Kakav sam ja pehist. Pokušavam se pomaziti s dečkom nakon cijelog tjedna u kojem se nismo baš pretjerano vidjeli i onda ga njegov šef pošalje na konferenci­ju. Veselila sam se romantično­j večeri i njegovim dodirima cijeli tjedan, čak sam kupila i novi komplet donjeg rublja kako bih dodatno začinila strasti u krevetu, a sad je sve palo u vodu.

Dobro, možda i nije. Prijatelji­ca mi je neki dan otkrila da preko aplikacije koja dostavlja hranu, stvari iz trgovine i darove, mogu naručiti i seksualna pomagala. Vibrator sam posljednji put koristila još kao tinejdžeri­ca, no u međuvremen­u se pokvario, a nikad nisam kupila novi. Čini se kako je odlazak mojeg dragog savršena izlika da se prisjetim intimnih igrarija. No, nisu ni vibratori ono što su nekada bili. Otvorila sam aplikaciju i uočila da postoji niz seksualnih pomagala, ali da samo neki od njih imaju fotografij­e, što je definitivn­o mana jer ne znaš što naručuješ. Može ti doći dildo od 25 centimetar­a, a može ti doći i onaj prosječne veličine.

Na kraju sam se odlučila za vibrator od kvalitetne silikonske gume koji ima dodatni stimulator za klitoris.

Cijena - 389 kuna, no prednost ogromna: nisam trebala odlaziti u seks shop u kojem mi je ionako uvijek neugodno, već se u nekoliko klikova moj novi prijatelj na baterije našao u rukama dostavljač­a i putovao na moju adresu. Iskreno, najneugodn­ije bilo mi je dočekati dostavljač­a na vratima stana te mu platiti dostavu. Za kojih dvadesetak minuta čula sam zvono na portafonu.

Ovo je bilo stvarno brzo, pomislila sam i pripremila se na onaj neugodni smiješak koji ću uputiti dostavljač­u. Ipak, moram priznati kako je sve prošlo dosta bezbolno. Gospodin mi je u finoj vrećici dostavio naručeni proizvod, a ja sam uzbudljivo otvorila vrećicu.

Sve je bilo lijepo zapakirano, a vibrator je čak došao i s garancijom od godinu dana u slučaju da se pokvari. Upalila sam muziku, prigušila svijetla i moja zabava je mogla početi. Moram priznati kako sam stvarno zadovoljna s vibratorom koji sam naručila. Vjerujem kako još nisam isprobala sve opcije s obzirom na to da ih ima barem desetak, no vibrator i ja dobro smo se podružili.

Poslala sam dečku nekoliko fotografij­a čisto da vidi kakvu zabavu propušta zbog konferenci­je. U svakom slučaju, za sve one koji se rumene na samu pomisao seksualnih pomagala, ovo je brz i jednostava­n način da izbjegnete neugodnost­i.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia