24sata

‘Ova nagrada je jako važna za motivaciju’

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Vanda Winter (35) i Marko Tolja (35) zabavljat će publiku na prestižnoj dodjeli nagrada Ponos Hrvatske, kojom se već 15 godina ističu dobra djela i nesebičnos­t “malih ljudi”. Borba protiv svakog oblika nasilja ove će godine biti u fokusu dodjele prestižnih nagrada.

- Ove godine sudjelovao sam na mnogim dodjelama glazbenih nagrada, ali mislim da su ovakve nagrade važnije jer se dodjeljuju ljudima koji su učinili iznimno lijepe stvari. Drago mi je da postoji ovakav događaj koji pokazuje kakve sjajne ljude imamo - poručio je Tolja.

Za nastup su pripremili dva dueta i dvije solo pjesme. U glazbenom dijelu večeri dominirat će mjuzikl pod motom “Glazbom protiv nasilja”. - Mislim da je jedna ovakva nagrada važna kao motivacija i kao sredstvo za dizanje morala jer pokazuje da, u ‘moru’ svega čime se društvo bavi i o čemu mediji pišu, u Hrvatskoj se ipak cijene i nagrađuju herojska djela kwojima pojedinci kreiraju pozitivnu budućnost - poručila je Vanda.

Tolja je sretan zbog te suradnje.

- Veselim se pjevati s Vandom jer je ona jedna od naših najboljih pjevačica.

Dodjela Ponosa Hrvatske, nagrade koju su utemeljila 24sata, na rasporedu je 25. veljače u zagrebačko­m Plaza event centru. Među ovogodišnj­im dobitnicim­a bit će ljudi koji su uspjeli othrvati se nasilju, oni koji su ga spriječili i oni koji su se pobrinuli za žrtve nasilja.

 ??  ?? Vanda i Tolja pjevaju na Ponosu Hrvatske
Vanda i Tolja pjevaju na Ponosu Hrvatske

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia