24sata

Veliki Jordan u suzama na komemoraci­ji za Bryanta...

-

‘Slavlje života’ nešto manje od mjesec dana otkako su u nesreći helikopter­a poginuli Kobe Bryant i njegova kći Gianna. Tako je nazvana komemoraci­ja u Staples centru za gotovo 20.000 ljudi, a da je bilo još toliko mjesta, još toliko ulaznica bi se sigurno i rasprodalo.

Mnogi slavni su bili ondje, mnogi su pustili i suzu, među njima, naravno i njegova supruga Vanessa, a suze jednoga od najvećih, možda i najvećega - Michaela Jordana, taknule su sve prisutne.

- Imati Kobeja bilo je kao imati maloga brata. Znate, ono, oni vam ulaze u ormar, uzimaju igračke... Naporni su. Tako je i mene Kobe znao zvati u dva, tri sata ujutro. Pričati o košarci, pitati o radu nogu, driblinzim­a, trikovima. Htio je biti najbolji košarkaš koji je mogao biti, a ja sam mu htio biti najbolji stariji brat koji sam mogao biti - rekao je lica prepunog suza legendarni Michael Jordan.

Nakon njega na pozornicu je došao Shaquille O’Neal s kojim se kroz život i prepirao, ali i mirio. U svome emotivnom govoru, Shaq je istaknuo:

- Kobe, obećavam da ću učiti tvoje kćeri svim tvojim potezima. Ali, osim toga, obećavam da ih neću učiti svojim slobodnim bacanjima - rekao je i nasmijao 20.000 prisutnih u dvorani. Početak komemoraci­je zakasnio je pola sata, ali kada je započelo, svi su se naježili prepravlje­ni od emocija, a na pozornicu je stala Beyonce.

- Ovdje sam jer volim Kobeja - rekla je glazbena diva pa zapjevala. (eg)

 ??  ?? Na komemoraci­ji je bilo 20.000 ljudi
Na komemoraci­ji je bilo 20.000 ljudi

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia