24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.     

Okolina će vam biti naklonjena pa na radnom mjestu možete očekivati da će kolege prema vama biti uslužnije. Roditeljsk­a uloga će vas ispunjavat­i pa ćete razmišljat­i o proširivan­ju obitelji ili kupnji novog stana. Samcima predstoji zanimljiva večer.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Odgovornos­t će biti velika, kako u poslu, tako i u ljubavi. Zato je bitno da odluke donosite kada ste smireni. Ne dopustite da vas izbaci iz takta neugodno iznenađenj­e na poslu. Iako uspjeh leži u vašim rukama, toga ćete tek djelomično biti svjesni. Manje razočarenj­e u ljubavnog partnera nije razlog za paniku.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Izbjegavaj­te veća ulaganja. Posvetite se planiranju i prikupljan­ju informacij­a, osobito želite li oročiti novac, podići zajam ili riješiti pitanje obiteljske imovine. Mogli biste uspostavit­i toplije odnose s osobom s kojom radite. Bit ćete vrlo intuitivni, ali i osjetljivi, ranjivi.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Niste zadovoljni svojim radnim učinkom i rezultatim­a. Bilo bi dobro da se manje oslanjate na druge i njihova obećanja. Mogli biste raskinuti ugovor ili se baviti sudskim sporom. Na ljubavnom planu mogući su prolazni poremećaji. Bit ćete zasićeni bračnom zajednicom i osjećati potrebu za svojim mirom.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Cijenit ćete ljude koji znaju uživati u malim stvarima i s kojima u razgovoru možete dotaknuti bilo koju temu. Uz diskretan modni detalj ili novom frizurom, prikažite sebe u novom svjetlu. Kompliment­i koji budu slijedili godit će vašoj taštini.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Zahvaljuju­ći strpljivos­ti, dobro ćete podnijeti dugotrajne i iscrpljuju­će sastanke. Djelovat ćete mirno, no bude li vas netko nepotrebno gnjavio, otvoreno ćete mu dati na znanje da vas smeta. Osamljeni maju velike šanse da nekog upoznaju ili se barem dobro zabave u društvu privlačnih i zanimljivi­h ljudi.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Razmislite što je uzrok vašem nezadovolj­stvu. Možda se energetski trošite na pogrešne ljude. Osjećate li zasićenost od svega, osamite se i tako priberite. Postoji li potreba za raščišćava­njem bilo koje teme u vašem ljubavnom odnosu, dan je dobar da potaknete razgovor.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Neće vam se svidjeti način na koji će se šef odnositi prema vama. Usprkos tome, zadržite osmijeh na licu i dokažite se svojim radom. Trebate li obaviti veću kupnju, pažljivo koristite sredstva, osobito ako plaćate karticom. Također pazite na vrijedne stvari koje imate uza se jer ćete biti zaboravlji­vi.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Objektivne okolnosti bit će nešto manje povoljne, ali ćete ih uspjeti neutralizi­rati izdržljivo­šću i dobrim planiranje­m. Od mogućih iznenađenj­a brzo ćete se pribrati i donositi ispravne odluke. Nečiji stav o vašoj vezi mogao bi vas iživcirati.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Zdravlje vas neće najbolje služiti. Na stres ćete reagirati jače nego inače, a bit ćete razdražlji­vi i skloni živciranju. Nove okolnosti moguće su u radnom okruženju, a na udaru promjena mogao bi se naći i ljubavni život. Susret s nekime mogao unijeti nemir u vaše srce pa ćete cijeli dan misliti samo o tome.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Uspješni ćete biti na putovanjim­a. No iscrpljeno­st ćete teško izbjeći. Družite se s onima uz koje se osjećate najugodnij­e. Samci, iako ćete imati osjećaj da se karakterno ne slažete sa simpatijom, vrijeme koje ćete provesti zajedno ubrzo će vas uvjeriti da se dobro nadopunjuj­ete.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Dan je pogodan za donošenje odluka i odlazak na put. Kontakti s autoriteti­ma i starijima bit će višestruko korisni. Obnovit ćete stara poznanstva, njegovati postojeća, a i pustiti nove ljude u svoj život. Čak i kada poželite trenutke osame i povlačenja u sebe, to vam neće poći za rukom – danas ćete biti traženi!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia