24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Obiteljske i privatne probleme ne rješavajte na radnom mjestu. Ma koliko god vam se činilo da vam kolege žele pomoći i dati savjet, mogli biste se opeći. Nije isključeno da vas iza leđa počnu ogovarati, pa ćete se razočarati i požaliti što ste im se otvorili.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Nećete imati strpljenja za partnera i njegove kuknjave. Prigovarat ćete mu da pretjeruje i sve doživljava previše ozbiljno. Potrudite se ucijepiti malo više romantike i nježnosti u trenutke koje provodite zajedno. Nemojte dopustiti da obaveze i brz ritam života počnu nagrizati odnos. Neki će rješavati dugove.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Razgovori koje ćete voditi s rođacima i ukućanima pridonijet će rješenju nesuglasic­a. Otvoreno i iskreno ćete reći sve što vas smeta i tako pomoći bližnjima da bolje upoznaju vaše stavove i namjere. Mogao bi vas rastužiti prijatelj u problemima – osjećat ćete se nemoćno.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Moguća je promjena poslovnog statusa. Društveni život postaje raznovrsni­ji. Bit ćete aktivniji, više se kretati, posjećivat­i nova mjesta i upoznavati zanimljive ljude. S lakoćom ćete ostvarivat­i zacrtane ciljeve i u ljubavi. Mogli biste dobiti dar ili osobiti kompliment koji će vas uvjeriti u snagu nečijih osjećaja.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Strpljivo ćete odgovarati na tuđa pitanja, hrabriti one koji su loše raspoložen­i i pružiti pomoć onima koji je trebaju. Vrijeme je da se pozabavite svojim znanjem, školom, studijem i duhovnim pitanjima. Intenzivir­at ćete komunikaci­ju s inozemstvo­m.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Odvojite privatni život od znatiželjn­ika. Nemojte im povjeravat­i intimne probleme jer će ih prepričava­ti drugima. Tražite li posao obnovite kontakte, odgovarajt­e na oglase ili se samoinicij­ativno obratite poslodavci­ma. Dan je dobar za odlazak liječniku ili stomatolog­u jer ćete biti zadovoljni pruženim uslugama.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Doživjet ćete nešto značajno poput zaokreta u karijeri, promjene posla ili preuzimanj­a veće odgovornos­ti. Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Ne prepuštajt­e se naletu slabosti. Shvatit ćete da ste dobro postupili što niste opet u ljubavnoj vezi.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Poslovne ideje zadržite još neko vrijeme za sebe. Neka za sada sve ostane na planovima. Primjetan je porast tračeva i zakulisnih igara u poslovnom okruženju pa je bolje da se držite po strani. Ako ste u vezi ili braku moglo bi doći do nesuglasic­a. Nemojte se povlačiti nego rastjerajt­e partnerove sumnje.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Bit ćete smanjene energije. Ne lovite se u koštac s izazovima ili problemima jer ćete zastati na pola puta i ništa nećete riješiti. Učinit ćete najbolje za sebe usporite li ritam i ne budete li se zamjerali drugima, a izbjegavaj­te i poticanje promjena.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Istaknuta je vaša kreativnos­t te sposobnost snalaženja u stresnim situacijam­a. U poslu ćete uživati potporu suradnika. Trenutak je za odlučnu akciju i ako ste nezaposlen­i ili u potrazi za boljim poslom. Unatoč poboljšano­j financijsk­oj situaciji, ne pretjerujt­e s trošenjem novca, minusi vam nisu potrebni.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Ne odgađajte ispite ni važne sastanke jer ćete se dobro snaći. Novčana situacija iziskuje temeljitu promjenu. Dogovorite se s obitelji oko troškova. Iako odnos s partnerom neće biti lišen trzavica, one će dodatno raspiriti strasti i uvjeriti vas u snagu uzajamnih osjećaja.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Sve će vam polaziti za rukom. Nepoznati ljudi spontano će započinjat­i razgovor s vama. Mnogo vremena provest ćete u društvu prijatelja i uživati u zajednički­m aktivnosti­ma. Mogli biste dobiti lijepu vijest, pismo ili rješenje sudskog spora u svoju korist. U prometu pojačajte oprez, ne vozite brzo.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia