24sata

ISTI STAN, ISTE NAVIKE, ISTI FAZLINOVIĆ­I

-

epizodama koje se događaju deset godina nakon emitiranja prethodne sezone Faruk je pobjegao u Švedsku jer ga “ganjaju” zbog utaje poreza. Sve ostalo je manje-više isto, osim što je i Damir krenuo “udarati” po alkoholu. Osvježenje je Džebra, njegov sin, koji je na prvoj godini medicine.

- Moj se lik ne mijenja, manje-više je takav kakav je, prevarant stari. Iako se u tim godinama treba smiriti - rekao je u najavi sezone Nadarević. No onaj stari više nije mu unuk Damir.

- On je jedini plastični kirurg koji je siromašan. Nažalost, taj fazlinović­evski gen probudio se u njemu i sad je neka vrsta malog alkoholiča­ra pa mu se rukice tresu i ne može operirati. Nastavlja fazlinović­evsku tradiciju, na kraju tu je moj sin koji nastavlja moju - kaže Moamer.

U centru Sarajeva stanuju junaci serije, fotografij­e sa seta snimanja serije (1); Izet se ponajviše proslavio izjavama o rakiji (3), a mlađe kolege rado je ugošćavao na setu u epizodnim ulogma (2)

Sezona se i osvježava. Vraća se kućna pomoćnica Šefika koja, zapravo, zna obitelj Fazlinović u dušu, sve njezine tajne i malverzaci­je. A toga ne manjka.

- Veliko nam je to osvježenje, meni to baš prija, a i Moameru isto, ma svima nama prija. Sad kad su tu neki konflikti, nesporazum­i, i bude on nježan prema njoj, pa je zove Šefikica, a kad je ljutit na nju, zove je starom kozom - rekao je “Izet”.

PROŠLO VIŠE OD 300 GLUMACA

Dio radnje i dalje se odvija u najpoznati­jem televizijs­kom kafiću San Remu. Za šankom i dalje šefuje Marija.

- Novac je novac, računica je tu i gleda da izvuče korist od nečega ili od stajanja u šanku cijeli dan - istaknula je Tatjana Šojić, koja tumači Mariju.

U seriji je dosad glumilo oko 300 glumaca iz cijele regije, iz Hrvatske, Slovenije,

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia