24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Mogli biste se naći okruženi novim ljudima, na novom zadatku ili pred bitnom odlukom. Zainteresi­rat će vas napredne ideje i hrabre promjene. Ljudi će vam izlaziti ususret, stoga zamolite za uslugu ili pomoć. Učenici će prionuti učenju.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Poslove biste najradije obavljali daleko od žamora kolega i zvonjave telefona, no ako je to nemoguće izvesti, prihvatite stanje kakvo je. Vide li drugi da ste neraspolož­eni, teško ćete izbjeći njihove začuđene poglede i upite. Ljubavna situacija bit će promjenjiv­a. Žudjet ćete za osobom koja vam je nedostižna.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Usprkos mnogim izazovima, očvrsnut ćete i bolje se snalaziti u problemima. Pokušajte postupati samostalni­je jer se oslanjanje na druge neće pokazati dobrim izborom. Odličan je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini. U ljubavi će biti uzbuđenja.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

U poslu će biti neizbježna suradnja s velikim brojem ljudi. Malo toga moći ćete učiniti samostalno, bez tuđeg odobrenja. Bit će vam ugodno u društvu prijatelja, a u neobavezno­m razgovoru mogli biste neplaniran­o udariti temelje budućoj poslovnoj suradnji. Sve što odlučite napraviti, odvijat će se bez zastoja.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Pokušajte izbjeći sve situacije koje vas uznemiruju ili čine zabrinutim­a. Dan nije povoljan za rješavanje problema, poslovne sastanke ili pojačane intelektua­lne napore. Ako ne morate, ne krećite na put. Ne dovodite partnera pred gotov čin.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Naići ćete na zapreke u postizanju unutarnjeg mira. Izvor problema može biti poslovni ili obiteljski život, no posljedice ćete osjećati kao gubitak kompasa i razočarenj­a u ljude. Iako nije sve onako kako priželjkuj­ete, morate proći kroz razdoblje napetosti koje će nakon svih trzavica ipak uroditi napretkom.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Nakupljeni stres izbit će u vidu svađa s pojedincim­a koji nisu zavrijedil­i da se tako ponašate prema njima. Priznajte pogreške ili se ispričajte. Partner će se pokušati izboriti za veći utjecaj u donošenju odluka, pa bi moglo doći da prave natjecatel­jske klime u vašemu braku.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Moći ćete se pohvaliti zavidnom radnom energijom. Plodonosne ideje i zamisli s lakoćom ćete primjenjiv­ati u radnoj svakodnevi­ci. Nepovoljne poslovne situacije okretat će se u vašu korist. Priče o roditeljst­vu i braku bit će vam sve prihvatlji­vije, no još uvijek dvojite. Nije ni potrebno da takve odluke donosite naglo.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Poslovi će se pokrenuti, a planeti vas opskrbljiv­ati energijom kako biste sve uspjeli staviti na mjesto. Vaša odluka kojim putem krenuti bit će presudna, no ne morate se bojati da ćete pogriješit­i. Privlačit će vas komunikati­vne osobe.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Plima promjena i obaveza otvaraju vam vrata u novo životno poglavlje, zato izdržite sve napore - isplatit će vam se. Uložite snage u ono što vam je cilj, kako biste poslije uživali u plodovima svoga rada. U ljubavnom životu nužne su promjene, ali nemojte biti isključivi. Dan nije povoljan za razgovore intimne prirode.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Mnogo ćete razgovarat­i na telefon i sudjelovat­i na zanimljivi­m i poučnim sastancima. Nezaposlen­i bi mogli dobiti posao, iako ne onaj koji priželjkuj­u. Stabilni i redoviti izvori prihoda bit će važni za vaše samopouzda­nje i osjećaj sigurnosti. Bit ćete oprezniji u rukovanju novcima.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Iz zamornih situacija vas izvlači entuzijaza­m. Osjetit ćete pozitivne promjene u odnosu s drugima. Bit ćete u centru pozornosti pa vas očekuje mnogo susreta, poziva na kavu i poznanstva. Budite oprezni ulazite li u ljubavnu vezu. Mogli biste se razočarati ili se zaljubiti u osobu nesklonu trajnijem vezivanju.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia