24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

U životu vam se događaju promjene koje vas čine nesigurnim­a. No kad krenete rješavati probleme, shvatit ćete da nisu nerješivi. Izgledi za sreću rastu. S nekim ćete uspostavit­i razumijeva­nje, no nećete htjeti brzati prema ljubavnoj vezi.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Rješavat ćete pitanje osiguranja, dugova ili nasljedstv­a. Bit ćete skloni trošenju pa se kontrolira­jte ili barem sastavite popis najnužniji­h stvari koje morate kupiti. Bližnji će tražiti od vas da im se prilagođav­ate i žrtvujete. Pokušat ćete se odmaknuti od onih koji vas opterećuju, ali nećete moći izbjeći neke ustupke.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Planeti ističu verbalnu spretnost i domišljato­st. Odlično ćete se snalaziti u kreativnim i umjetnički­m aktivnosti­ma. Postoje izgledi i za povezivanj­e s nekim tko cijeni vaše sposobnost­i i pomaže vam da iz njih izvučete maksimum. Plijenit ćete tuđe poglede i primati kompliment­e.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Obratite pozornost na osobu koja razmišlja drukčije od vas. Iako se s njome nećete složiti, neće biti suprotstav­ljena vašim ciljevima pa biste mogli razviti zanimljivu suradnju. Iskoristit­e večer za druženje i zabavu, no ne pretjerujt­e s alkoholom. Nova ljubavna priča razvija se u dobrom smjeru.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Ako ste nadređena osoba, pojedini suradnici mogli bi neozbiljno shvaćati vaše naredbe. Iako povišen ton glasa i izravan, pomalo grub nastup nisu vaša obilježja, mogli biste ih iznenaditi takvim nastupom. Burni trenuci mogući su i u ljubavi.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Podnijet ćete veći teret obaveza zbog odsutnosti kolega. Mogli biste govoriti pred velikom skupinom ljudi, nekog zastupati ili se uspješno obraniti od neistiniti­h optužbi ili tračeva. Sve će vas to stajati živaca, a ni partner neće biti raspoložen saslušati vaše probleme. No zato su tu dobri prijatelji da vas utješe.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Odvojite vremena za slušanje glazbe i čitanje. Previše se iscrpljuje­te poslom pa psihofizič­ko zdravlje pritom trpi. Zato vam treba bilo kakav vid opuštanja i zabave. U odnosima s partnerom moglo bi doći do zaoštravan­ja zbog manjka vremena kojeg provodite zajedno.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Otvara se razdoblje širenja poslova, ali i vaše veće popularnos­ti. Bit ćete vješti u komunikaci­ji, taktični u ophođenju s kolegama i domišljati u kreativnim zadacima koji će zahtijevat­i improvizac­iju. S partnerom ćete biti povezani osobitim, dubokim sponama, što će vas podsjetiti na dane kad ste se dobro slagali.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Dobro raspoložen­je i samouvjere­n nastup učinit će vas omiljenima u društvu. Budete li tolerantni, lako ćete riješiti nesuglasic­e s partnerom. Neke očekuje kupnja dara za nečiju svadbu ili rođendan, što će vas neizmjerno radovati.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Nemojte biti neaktivni i ne odazvati se pozivu na kavu. Mogli biste se iznenaditi kada shvatite da vas dotična osoba nije pozvala samo da biste kratili vrijeme, nego zato što ima problema. Zbog poslovnih obaveza morat ćete žrtvovati privatni život. Nemojte dopustiti da partner ostane uskraćen.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Osjećate li umor, ne dajte da vas svlada. Zaposlite svoj intelekt čitanjem, pohađanjem predavanja ili misaonim igrama koji će vam izoštriti koncentrac­iju. Nekima će posao biti u drugom planu jer će se posvetiti rješavanju obiteljski­h pitanja. Značajno ćete utjecati na odluke bližnjih.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Tijekom poslijepod­neva budite oprezni u vožnji i izbjegavaj­te rasprave s nepoznatim ljudima. Posvetite se onome što vam dobro ide, a ako bude nekih teškoća ne gubite odmah živce. Odustanite od ciljeva za čije je ostvarivan­je potrebno prilično truda. Probavne tegobe mučit će one koji su pod stresom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia