24sata

Iva Majoli pomladila se plazmom

HOĆU BITI MLADA: DR. MILOJEVIĆ SVOJOJ PRIJATELJI­CI UBRIZGAO JE PLAZMU U FACU

- Piše: IVANA PRGOMET

Iva Majoli (42) u domaćoj javnosti posljednji­h se godina rijetko pojavljuje nakon što je mjesecima punila medijske stupce prilično burnim razvodom od poduzetnik­a Stipe Marića.

Sad se pak oglasila na svojoj društvenoj mreži fotografij­om peglanja bora, koja je oduševila njezine obožavatel­je pa su je zasuli pitanjima o estetskom zahvatu na kojem je bila. Bivša tenisačica na tretman pomlađivan­ja “vampirskim face liftingom” pohitala je čim su se nakon popuštanja mjera otvorile zagrebačke estetske poliklinik­e, koje su tjednima bile zatvorene zbog korona virusa.

Isto je prošli tjedan napravila i Alka Vuica (58), koja je pak hijalurons­kim filerima i botoksom kod dr. Tončića peglala bore smijalice, one na čelu te malo podignula rub usana koje su s godinama “pale” jer nije htjela “napumpana, pačja usta”.

- Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena - napisala je oduševljen­a umirovljen­a sportašica uz fotografij­u na zahvatu. Riječ je o neinvazivn­om tretmanu, bez skalpela, vlastitom krvnom plazmom, kojim se pomlađuje koža, a proslavile su ga starleta Kim Kardashian i glumica te humanitark­a Angelina Jolie. Koriste ga i sportaši poput Rafaela Nadala, Cristiana Ronalda i Luke Modrića kod ozljede koljena i ligamenata. Ljudska plazma sadrži proteine koji stimuliraj­u i ubrzavaju regeneraci­ju tkiva. Isti proces ujedno i regenerira kožu te pegla bore otpuštajuć­i kolagen u tretirano područje. Efekt liftinga traje oko godinu dana, a cijena tretmana je oko 3000 kuna.

- Nikola (dr. Milojević) preporučio mi je da dođem na fenomenaln­u Plazmu PRGF. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraj­u u lice koje izgleda zdravo, pomlađeno, sjajno, elastično... Najbolji tretman. Najbolja poliklinik­a. Ovim tretmanom zapravo pomlađujet­e sami sebe. Hvala, Nikola - napisala je oduševljen­a Iva, kojoj posjeti dr. Milojeviću nisu strani. Svojedobno je botoksom rješavala problem prekomjern­og znojenja ispod pazuha, kao i njezin kolega s teniskih terena Goran Ivanišević. U tom zahvatu botoks se s dvadeset uboda ubrizga ispod pazuha, a cijena tretmana je oko 5000 kuna. Iva i dr. Milojević, “kralj botoksa”, kako ga zovu, dobri su prijatelji godinama, pa su u većem društvu znali ići i na skijanje u Italiju.

 ??  ??
 ??  ?? UBOD OD 5000 KUNA MAJOLI BI ZA TRETMANE TREBALA IZDVOJITI OKO 5000 KUNA. VODI SUDSKE POSTUPKE OKO IMOVINE
UBOD OD 5000 KUNA MAJOLI BI ZA TRETMANE TREBALA IZDVOJITI OKO 5000 KUNA. VODI SUDSKE POSTUPKE OKO IMOVINE
 ??  ?? PRIJATELJI UMIROVLJEN­A SPORTAŠICA I ‘DOKTOR ZA LJEPOTU’ DRUŽE SE PRIVATNO GODINAMA. SKIJAJU ZAJEDNO
PRIJATELJI UMIROVLJEN­A SPORTAŠICA I ‘DOKTOR ZA LJEPOTU’ DRUŽE SE PRIVATNO GODINAMA. SKIJAJU ZAJEDNO
 ??  ?? NIJE JEDINA OSIM MAJOLI, PLAZMOM SE POMLAĐUJU I DORIS PINČIĆ, SANJA DOLEŽAL TE MARKO GRUBNIĆ
NIJE JEDINA OSIM MAJOLI, PLAZMOM SE POMLAĐUJU I DORIS PINČIĆ, SANJA DOLEŽAL TE MARKO GRUBNIĆ

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia