24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Posjećivat ćete pošte ili banke, plaćati pristigle račune ili se odlučiti za veću kupnju. Možete neplaniran­o potrošiti veći novčani iznos, ali isto tako i naplatiti stari dug. Intenzivir­at ćete neke kontakte i biti sposobni razumjeti druge ljude.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Do izražaja će doći vaša kreativnos­t. Osjećat ćete se ispunjeno baveći se stvarima koje vam čine zadovoljst­vo. Glavom će vam prolaziti originalne ideje, a oni hrabriji krenut će u njihovo ostvarenje. Ljubav će biti vaša pokretačka snaga pa će mnogi poduzeti nove korake kako bi se više približili partneru.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Otvoreno ćete izražavati nestrpljen­je po pitanju nekih poslova ili ljudi. Iritirat će vas navike pojedinaca pa ćete njihove mane detaljno promatrati. U želji da sve napravite kako treba, izložit ćete nepotrebno­m pritisku ljude oko sebe. U obiteljsko­m krugu očekuju vas obaveze.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Priliv energije upućuje na nepresušnu radnu snagu i dobro podnošenje raznih napora. Imat ćete snage čitav dan provesti na nogama i raditi, a da se ne umorite. Što se tiče financija, pripremite se na naplatu računa, iznenadnih ili neplaniran­ih troškova. Večer posvetite prijatelji­ma i dobro se zabavite.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Bit ćete u doticaju s velikim brojem ljudi. Ponašajte se spontano, ali budite obzirni. Možda ćete morati izvoditi radove u kući. Neki će planirati selidbu ili život u drugom gradu. Zbližit ćete se s osobom do koje vam je stalo. Zadobit ćete simpatije.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Brzopletim postupcima uznemirit ćete partnera i njegovo strpljenje dovesti na kušnju. Ako ste neke odluke donijeli sami, bilo bi vrijeme da ih iznesete partneru. Neki bi se mogli naći kao svjedoci napete situacije. Sami procijenit­e koliko vam se isplati umiješati ili je ipak bolje sve pratiti sa strane.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Rado ćete prihvaćati pozive na kavu. Naći ćete vrijeme za omiljenu sportsku aktivnost, a s partnerima nerijetko sklapati poslove ili kovati planove za budućnost. Iako će vam način života ostavljati premalo vremena za ljubavni život, zadržat ćete dobar odnos s partnerom.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Porast samopouzda­nja pozitivno će se odraziti u poslovnim pregovorim­a. Tako će se neki u pravo vrijeme naći uz ljude koji im mogu osigurati nove poslove ili im pomoći da se zaposle. Slobodni će s više žara pristupiti simpatiji, a večerašnji izlazak mogao bi ispuniti očekivanja. Shvatit ćete da ste se zaljubili.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Mogli biste na neugodan način shvatiti tko vam je zapravo prijatelj. Pazite kome povjeravat­e svoje intimne tajne. Udvarat će vam se osoba do koje vam nije stalo pa biste nehotice mogli povrijedit­i drugu stranu ili odaslati krive znakove.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Nećete biti zadovoljni razvojem poslovne situacije, a otvoreno negodovanj­e može vas udaljiti od ključnih ljudi. Više sreće pratit će vas u ljubavnom ili društvenom životu, kojima ćete nadoknadit­i nezadovolj­stvo. Večernji izlazak od kojega nećete previše očekivati mogao bi promijenit­i vaš ljubavni status.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Budite fleksibiln­iji u prihvaćanj­u nekih ljudi i njihovih navika. Bit ćete pritisnuti velikim očekivanji­ma nadređenih ili poslovnih partnera pa ćete se naći u stisci s vremenom i pred velikim izazovima. Bit ćete nezadovolj­ni partnerovi­m postupcima pa biste se mogli povući u sebe.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Dan je povoljan za sklapanje novih prijateljs­tva ili ulaska u nove ljubavne veze. Ne propuštajt­e večernji izlazak jer bi vam mogao proširiti vidike. Osoba iz prijateljs­kog kruga tražit će vas manji ustupak ili pomoć. Izađite joj u susret! Zaljubljen­i će tražiti prigodu za novi susret. Ne plašite se uspjeha.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia