24sata

Dobili curicu SREĆA NAJVEĆA Mamić dobio treće dijete

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

LJUBAVNA IDILA

Bivši nogometaš, trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić dobio je još jedno dijete. Njegova partnerica­Senka Mandićna svijet je donijela djevojčicu. Atraktivno­j Senki ovo je prvo dijete, a Zoran iz prvog braka, s Vanjom Horvat,ima dvoje djece, sina Brunu i kćer Ninu, koja mu je nedavno podarila unuku. Zoran Mamić iza sebe ima dva braka. Prva ljubav bila je Vanja Horvat, tad mlada stomatolog­inja. Prohodali su 1992. godine, dok je Zoran još bio nogometaš Dinama. Vanja je tad bila rukometaši­ca i svojom energijom vratila mu je vjeru u povratak na terene nakon teške ozljede koljena.

S VANJOM 17 GODINA U BRAKU Vjenčali su se godinu dana kasnije i skrasili se u Njemačkoj, gdje je on nastavio nogometnu karijeru, najprije u Bochumu, a zatim u Bayeru iz Leverkusen­a. Promijenio je još nekoliko klubova prije no što je 2007. završio igračku karijeru u Dinamu. Sve je izgledalo idealno, Vanja se počela baviti uređenjem interijera, a hobi joj je i danas jahanje. No nakon 17 godina brak se raspao, a Zoran je počeo emotivno lutati.

Razlog razvoda bila je ekonomisti­ca iz Rijeke Ana Šikić. Za njihovu vezu doznalo se 2010. godine. Zoran je tad tvrdio da se nakon Vanje više neće ženiti, no 2012. Ana Šikić već je nosila zaručnički prsten, a par se vjenčao 2014. godine: Međutim, brak nije dugo trajao.

Razveli su se 2016. godine. U to vrijeme Zoran se već pripremao preuzeti nogometni klub Al-Nassr u Saudijskoj Arabiji. Ostao je u toj zemlji iduće tri godine i promijenio još dva kluba. Trenirao je njihov najtrofejn­iji klub Al-Ain, a onda još dvije godine i Al-Hilal, pa se 2019. vratio u Zagreb. Tamo je živio s manekenkom Darijom Crnjaković, ali se ljubav raspala i nakon toga 48-godišnji Zoran prohodao je s 11 godina mlađom Senkom.

ZORAN JE VJEČNI DJEČAK Njegova prva supruga Vanja uvijek je govorila za Zorana da je vječni dječak i imala je razumijeva­nja za njegove kasnije ljubavne avanture. Prezime Mamić zadržala je i nakon razvoda jer, kako je rekla, to radi zbog djece. Tek kad su i Bruno i Nina postali punoljetni, Vanja je vratila svoje djevojačko prezime Horvat.

 ??  ?? Senka i Zoran Mamić u javnosti su prvi put viđeni zajedno prošle godne
Senka i Zoran Mamić u javnosti su prvi put viđeni zajedno prošle godne

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia