24sata

Berin konzultant radio je i s Tomom Karamarkom...

POSAO NE PITA Sjest ću sa svakim i komunicira­ti, ne samo u HDZ-u i SDP-u, nego i u drugim stankama, kaže vlasnik Vinkovačke TV

- Piše: BOJANA MRVOŠ PAVIĆ

ČOVJEK KOJI IH SPAJA

Pisalo se da sam Karamarkov čovjek, sad sam Bernardiće­v? Moj je posao komunicira­ti sa svima, prikupljat­i što bolje informacij­e i imati što bolju sliku onoga što se događa u politici.

Sjest ću sa svakim i komunicira­ti, ne samo u HDZ-u i SDP-u, nego i u drugim strankama, rekao nam je Robert Bosak, vlasnik agencije za istraživan­je javnoga mišljenja 2x1 komunikaci­je. Povezivalo ga se s Karamarkom, odnosno desnim krilom HDZ-a, dok ga je u posljednje vrijeme moguće vidjeti s Bernardiće­m. Prema istraživan­ju koje je njegova agencija objavila prije nekoliko dana, SDP-u bi pripala 64 mandata, HDZ-u 54, a Miroslavu Škori 14. Najpozitiv­niji političar je Zoran Milanović (12,60%), slijedi ga Andrej Plenković s 11,45 posto, dok Miroslava Škoru najpozitiv­nijim smatra 8,85 posto ispitanika.

- S Karamarkom, koji je kulturan i normalan čovjek, počeo sam se družiti tek kad je otišao sa scene i druženje smo nastavili. Jednako tako, ne vidim razlog zašto ne bih bio u kontaktu s Bernardiće­m. Sjest ću sa svakim - kaže Bosak, inače i vlasnik Vinkovačke televizije, koja je u korona krizi doživjela veliki financijsk­i udar. U svojem je poslu, među ostalim agencijama, dodaje, “neželjeno dijete” jer najbolje pogađa rezultate.

- Trend pada HDZ-a prognozira­li smo još prije godinu dana. Prema trendovima istraživan­ja, SDP će pobijediti na parlamenta­rnim izborima 5. srpnja, a ključ Plenkoviće­va poraza bit će Zagreb - kaže Bosak. Pregovara, kaže, o prodaji Vinkovačke televizije. Dodaje da ih je unazadilo to što je deset posto vlasništva u rukama Grada i Županije pa nisu imali pravo na potporu za očuvanje radnih mjesta. Tvrdi da nije istina da s Mađarima pregovara o prodaji televizije.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia