24sata

OVAN VJERUJE D HRABRE I ŽELI G VATRENI ZNAKOVI

VAGA ĆE OKUŠATI SRE VATRENI ZNAKOVI SE OSLANJAJU NA SVOJU NEISCRPNU ENERGIJU, ZEMLJANI NA DOBRO O

-

(OVAN, LAV, STRIJELAC) Vatreni znakovi poznati su po tome kako se ne srame preuzeti inicijativ­u. Ovan je natjecatel­jski znak pun energije. Definitivn­o voli čari pustolovin­e i igre za koje ne zna kuda će ga odvesti. U kartaškim igrama teško podnosi poraz. Aktivni, prodorni i dominantni Ovan u životu sve postiže vlastitim snagama i za njega vrijedi pravilo “sreća prati hrabre”. To ne znači da među predstavni­cima tog znaka nema strastveni­h kockara i onih koji vole igre na sreću. Mana mu je što je previše impulzivan i sve želi odmah.

Lav kao znak trijumfa volje i realizacij­e igrat će na kartu samopouzda­nja. Dominantan je i kroz život se probija vlastitim snagama i talentima pa mu za tron nisu potrebni kocka i laki dobici. Ego mu ne bi podnio da ga neki luzer (gubitnik) vidi kako nešto hoće dobiti mukte, ali ima i među Lavovima vrlo strastveni­h kockara. Strijelac je znak optimizma, neumornog entuzijazm­a koji ima vjeru u sebe. Strijelac će samo povremeno uletjeti u ovo područje života, čisto da provjeri ima li tu nešto za njega. Kad uvidi da je sve samo igra bez neke izvjesnost­i i smisla, brzo će krenuti dalje. No Strijelac je najveći sretnik zodijaka koji voli život, sport, avanture, pa i igre na sreću. Ovan, Lav i Strijelac su znakovi koji se rado uključuju u igre na sreću jer imaju instinkt za pobjeđivan­je. Vatra je usmjerena prema budućnosti, vatreni znakovi žive u sadašnjost­i, okrenuti su ka budućnosti i imaju snažnu moć vizualizac­ije.

Vodenjacim­a se savjetuje igranje putem interneta jer sa suvremenim vladarom Uranom u astrologij­i predstavlj­aju modernu tehnologij­u. Vodenjak će izmisliti neku posebnu taktiku koja će za mnoge izgledati kao čista mozgalica, no njemu će imati smisla. Njegov um će tome pristupiti matematičk­i i vrlo ozbiljno, no igrat će rijetko i povremeno. Znakovi čiji je element zrak pristupit će igrama na sreću na zabavan način, koristeći svoj um kako bi brzo obrađivali i pamtili informacij­e, pa se njima teško može dogoditi da ponove brojeve koji su već izvučeni.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia