24sata

DA SREĆA PRATI LAVNI DOBITAK

EĆU AKO SU DOBICI LUKSUZNO PUTOVANJE, AUTOMOBIL ILI STAN OSMIŠLJENU TAKTIKU, ZRAČNI NA SVOJU JAKU LOGIKU, A VODENI NA ISTAKNUTU INTUICIJU

-

zabavne, dok će zemljane znakove primarno privući glavni zgoditak. Vrline zemljanih znakova su praktičnos­t, smisao za detalje, odgovornos­t i upornost. Ne odlučuju se olako za akciju jer znaju da postignuća dolaze uz dozu strpljenja i sposobnost dobrog planiranja.

Bik je znak koji izbjegava rizik, a igre na sreću privući će ga radi prirodne težnje hedonizmu i materijaln­oj sigurnosti. No igrat će samo povremeno, nadajući se najvećim dobicima. Analitična Djevica zapisivat će brojeve koji su izlazili i obratiti pozornost na statistiku, ništa ne prepušta slučaju. Upusti li se u ovu avanturu, uredno će voditi knjige dobitaka i gubitaka, imati dobro razrađenu taktiku te igrati posvećeno i s namjerom. Pripadnici ovoga znaka odlično barataju brojevima i u rizik će se upustiti tek kad procijene mogućnost dobitaka (koeficijen­te). S obzirom na to da su vrlo inteligent­ni, vrijedni i obrazovani, mnogo će više postići znanjem, primjerice u nekoj nagradnoj igri ili kvizu, nego pukom srećom. Jarac je previše ozbiljan i kockanje smatra nepotrebni­m gubitkom novca. No ponekad će se upustiti u klađenje ako mu je ono tematski zanimljivo. Previše je skeptičan i ne vjeruje u brze dobitke. Isuviše je racionalan da bi se oslanjao na puku sreću i teško da bi ih mogla ponijeti tamo neka loto groznica. Od igara eventualno u obzir dolazi kviz u kojemu može pokazati svoje znanje. kupon. No Rak u kladionicu ide s određenim ciljem, a ne zato što ga to veseli. Nije od onih koji čvrsto vjeruju da može nešto dobiti pa će svoju sreću na nagradnim igrama okušati zapravo tek iz puke znatiželje.

Geslo Škorpiona je “Ja želim“, pa ovom vodenom znaku želje ne manjka, igrat će sam i svoje brojeve čuvati u strogoj tajnosti. Škorpion u svemu ide do kraja, pa i u kockanju. Slijepo će se držati unaprijed postavljen­e taktike. Ne podnosi poraz i nekoliko njih uzastopno će ga nagnati da prekine s tom navikom. Ribe vole sanjati da mogu imati sve, pa tako i da mogu ostvariti milijunski dobitak na lutriji. Definitivn­o igraju srcem, bez taktike i kad se sjete. No ako nešto i dobiju, brzo će to potrošiti. Trebale bi obratiti pozornost na svoje snove, a ako se u njima pojavljuju brojevi, trebaju ih zapisati i odigrati.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia