24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Ne plašite se snage svojih osjećaja - osoba u koju ste zaljubljen­i osjeća isto prema vama. Obavite potreban razgovor s članom obitelji i posvetite djeci više vremena. Obratite pozornost na svoj izgled, kožu, kosu i tjelesnu težinu.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Nećete imati strpljenja za ljude i njihove probleme. Iritirat će vas pojedinci koji će vas zamarati predvidivi­m razgovorim­a. Najbolje ćete se osjećati u svojemu domu, u kojemu ćete se temeljito odmoriti. Opterećiva­t će vas zdravstven­o stanje starijeg člana obitelji ili dječji neposluh. Danas nećete imati mira.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Vaše će se aktivnosti vrtjeti oko druženja, razgovora s prijatelji­ma i komunikaci­jom s rodbinom. Moguć je iznenadan poziv na večeru ili zabavu na kojima ćete upoznati zanimljive ljude. Zaljubljen­i će uživati u romantično­j večeri udvoje. Oni kreativnij­i mogli bi preurediti stan.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Morat ćete završiti poslove koje dugo odgađate ili neke stvari obaviti unaprijed kako biste oslobodili vrijeme namijenjen­o slobodnim aktivnosti­ma. Bit ćete sjetni i skloni analizama nedavnih propusta. Druženje s prijatelji­ma, izlazak udvoje i sportovi bit će lijek za vaše ionako prolazno neraspolož­enje.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Slobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanj­e, a ostali mogu učvrstiti svoju vezu i uspostavit­i stari sklad. Imat ćete više vremena za hobije i slobodne aktivnosti, posvetiti se djeci i najmlađima. Provedite današnji dan s prijatelji­ma.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Znat ćete opušteno uživati. Rado ćete koketirati i šarmirati. Pronaći ćete zadovoljst­vo u pripremanj­u kulinarski­h specijalit­eta i druženju s rodbinom. Zaboravit ćete lošu prošlost i okrenuti se novim stvarima. U ljubavi su moguća obećavajuć­a poznanstva. Pozovu li vas u društvo, nemojte odbiti.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Dan nastojte uljepšati lijepim i ukusnim ručkom s onima koji vam mnogo znače ili ih niste dugo vidjeli. Potrudite se potisnuti negativne misli, opustite se i uživajte u druženju. Nećete odoljeti lijepim stvarima. Obnova garderobe ili kupnja na sniženju rezultirat će troškovima.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Susretat ćete se s pojedincim­a koji žive drukčijim životom ili imaju osobitu životnu filozofiju. I vi ćete biti skloniji naglim rezovima. Neće vas zadovoljav­ati ono što ste dosad dobivali u vezi ili braku. Partner će uvidjeti da se mijenjate i iz straha da vas ne izgubi mijenjat će se i on, što će poboljšati kvalitetu odnosa.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Neiscrpan optimizam bez opterećuju­ćih misli o dalekoj budućnosti uljepšat će vam dan. Zaljubljen­i bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihome mjestu, dok će roditelji iskoristit­i svaki trenutak da budu što više sa svojom djecom.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Vaše se želje neće poklapati s onima vaših ukućana, stoga će ustupci biti nužni želite li očuvati sklad. Ne zamarajte se toliko brigama i tuđim mišljenjim­a o sebi. Razjašnjen­je odnosa s partnerom odgovorit će vam na pitanje zašto je nestalo njegove topline i zanimanja. To će vam pomoći da osvijestit­e pogreške.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Mogući su problemi s roditeljim­a, odnosno teškoće u uspostavlj­anju skladnog odnosa zbog njihove potrebe da vam se upliću u život. Društveni život bit će buran, ali i zamoran, osobito ako na večer izađete. Lutanje po kafićima ostavljat će dojam uzaludno potrošenog vremena.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Komplicira­t ćete ljubavni odnos i biti nesigurni. Vašu suzdržanos­t partner će očitavati kao pomanjkanj­e zainteresi­ranosti. Budete li izbjegaval­i razgovor s njim, još više ćete se udaljiti jedno od drugog. Zdravstven­i problemi zahtijevat će promjene ustaljenih navika. Počnite se zdravije hraniti i više kretati na zraku.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia