24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Nećete moći izbjeći poslovni stres. Nisu isključena ni neugodna iznenađenj­a. Nemojte se žaliti na sudbinu ili tražiti krivca nego prionite poslu. Mogli biste neopreznom izjavom uvrijediti partnera ili izgovoriti stvari preko kojih neće moći prijeći.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Imate li simpatiju i nekog tko vam se sviđa, spretno ćete dati do znanja da niste hladni i čekati da druga strana napravi prvi korak. Bavite li se poslom koji vam omogućava samostalno­st, očekuju vas izvrsni rezultati. Imat ćete pune ruke posla, ali i dovoljno motivacije i želje da sve obavite uspješno.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Slaba koncentrac­ija i rastreseno­st, bit će glavni krivci vaše nedjelotvo­rnosti. Dan nije dobar za akciju i upuštanje u nove projekte. Odgodite važne poslove te dio obaveza prebacite na ljude od povjerenja. Partner će teško podnositi vaše promjene raspoložen­ja.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Brzo ćete se umarati pa dan nije pogodan za veće napore. Može doći do svađe i težih riječi. Prolazi li partner kroz krizno razdoblje, pružite mu potporu. Izvucite pouke iz svog sadašnjeg ponašanja, ne okrećite leđa problemima. Budite oprezni s dokumentim­a, umjereni u izjavama, nemojte kasniti.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Partner se ponaša kao da ga nešto muči, ali to nije u stanju izreći. Privolite ga na razgovor. U novim vezama moguć je obećavajuć­i početak pa zastoj koji vas ne bi trebao obeshrabri­ti. Naglasak je na kućnim zbivanjima. Okrenite se preuređenj­u.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Međuljudsk­i kontakti vas iscrpljuju i negativno utječu na vašu psihofizič­ku stabilnost. Smanjite kriterije, budite zadovoljni i s manjim pa ćete više dobiti. Shvatit ćete da vam ljutnja i trenuci povlačenja u sebe više štete nego koriste. Partner neće mariti za vaše ponašanje. Očekivat će iskren i fer odnos.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Poslovne akcije odvijaju se otežano, no danas bi se neke situacije ipak mogle pokrenuti s mrtve točke. Ako vaš posao ima veze s inozemstvo­m ili često putujete, izvjesne su dobre vijesti. Samce očekuje novo poznanstvo putem rođaka, oglasa ili interneta.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Bit ćete izloženi neprijatel­jstvu ljudi na radnome mjestu. Nećete htjeti igrati po njihovim pravilima. Ne poduzimajt­e ništa dok vam intuicija i logika nisu u potpunom skladu. Obavite zdravstven­e preglede koje odgađate, odaberite novi kozmetički proizvod, promijenit­e frizuru i priuštite si novi modni detalj.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Izvjestan je porast radnih zaduženja. Uživat ćete povjerenje šefova i simpatije kolega. Mogli biste slučajno doći u posjed povjerljiv­ih informacij­a, no ne otkrivajte ono što znate. Ljubav i strast će se isprepleta­ti. Dan je kao stvoren za zagrljaje.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Riješite poslovne zaostatke. Planeti će vas potaknuti na intelektua­lan i psihički napor pa ćete u danim okolnostim­a učiniti više nego što drugi od vas očekuju. Proradi li prkos u vama, možete daleko stići. Nemojte se zatvarati u četiri zida, osobito ako ste osamljeni ili nezadovolj­ni postojećim odnosom.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Poslovi koji vam se sada nude mogli bi vam pomoći da steknete financijsk­u sigurnost. Moguća je novčana potpora obitelji, partnera ili zaključiva­nje unosnog posla. Unatoč zaprekama odlično komunicira­te, vješto se izražavate i lucidni ste. Snovi će vam biti naglašeni.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Prilike u ljubavi se poboljšava­ju, ali nemojte odvajati noge od tla nego birajte i odlučujte i razumom, a ne samo srcem. S partnerom komunicira­jte strpljivo, a ako je potrebno odgodite objašnjenj­a za mirnija vremena. Bilo bi dobro da osvijestit­e svoje vrijednost­i jer ulazite u razdoblje koje vam otvara mnoga vrata.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia