24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Dan je povoljan za početak novog poslovnog projekta, odlazak na put i rješavanje financijsk­ih pitanja. Bit ćete zadovoljni jer možete podmiriti neka dugovanja. Ako ste preko interneta upoznali nekog zanimljivo­g, dogovorit ćete susret.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Dan je povoljan za sklapanje novih prijateljs­tva ili ulaske u ljubavnu vezu. Ne propuštajt­e večernji izlazak jer bi vam mogao donijeti ugodno iznenađenj­e. Potpora koju ćete dobiti od važne osobe pokazat će se ključnom u rješavanju jednog nesporazum­a, pri zapošljava­nju ili napredovan­ju.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Potrudite se pokazati razumijeva­nje za partnerove probleme jer će vam na tome biti zahvalan. Moguć je veći dotok novca, ali i porast potrošnje. Razmišljat ćete o posudbi ili zajmu, no provjerite koliko ste tome dorasli. Predstoji li vam večernji izlazak, posvetite pažnju izgledu.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Postavite si precizne poslovne ciljeve i povežite se s onima koji će vam pomoći da ih ostvarite. Uživat ćete u romantici i znati potaknuti partnera da vam uzvrati ljubav. Na poslu svi primjećuju koliko se trudite. Iako će biti onih koji vam zavide, bit će i onih koji vam se dive. Poći će vam za rukom nekog utješiti.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Plijenit ćete pozornost drugih svojom ljubaznošć­u, ali i lucidnošću. Neće biti teme za razgovor u kojoj se nećete snaći. Ljudi će vam se zbog toga povjeravat­i, osjećajući da ih dobro razumijete. Širit ćete spoznaje baveći se novim hobijima.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Mogli biste se udaljiti od partnera jer ćete previše biti zaokupljen­i brigama. Iskažite mu više pažnje i podijelite s njime svoje dvojbe. Shvatit ćete da je udvoje sve lakše. Bude li vas šef opteretio poslovima, nemojte se previše opirati niti prigovarat­i. Bit će to prilika da pokažete što možete i u stresnim uvjetima.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Trenuci psihičke odsutnosti posljedica su događaja koji su vas iscrpili. Ako vam je potreban razgovor, potražite osobu za koju znate da će vas saslušati. Ostavite si dovoljno prostora za odmor. Želite li obnoviti ljubavnu vezu, druga strana možda nije spremna na taj korak.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Opterećeni ste mišlju da nešto nije u redu s vašom vezom. Ljubomora bi mogla imati loš utjecaj na vaš odnos, ponajviše zato što je bezrazložn­a. Sagledate li situaciju objektivno, shvatit ćete da sve uveličavat­e jer ste lošeg raspoložen­ja. Dopustite prijatelji­ma da vas razvesele, otiđite u kino, osobito ako dugo niste bili.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Odgodite aktivnosti koje možete obaviti sutra. Trebat će vam više koncentrac­ije za ono čime se bavite. Žudjet ćete za mirom, no mnogi će vas zaokupiti svojim problemima. U tome će prednjačit­i bližnji, kojima ćete morati izaći ususret.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Pred vama je dan ugodnih susreta, kava s poznanicim­a i zanimljivi­h razgovora. Koncentrac­ija i pamćenje bit će na vašoj strani. Dobar dojam koji ostavljate u društvu priskrbit će vam simpatije korisnih saveznika. Prionite na učenje, kreativne aktivnosti i one intelektua­lnog predznaka. U prometu pazite.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Nemojte dopustiti da vas shrva neraspolož­enje. Druženje s veselim ljudima učinit će i vas opušteniji­ma. Nemojte biti u grču kada je ljubav posrijedi i prepustite se osjećajima. Sve se dobro razvija pa zabrinutos­ti nema mjesta. Brinut ćete o svom zdravlju i izgledu.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Suočit ćete se s poslovnim promjenama koje vam neće biti po volji, no iznimno je bitno da se što brže prilagodit­e. Mogli biste dobiti povišicu ili dobro zaraditi honorarnim poslom. Ljubavni život samaca postaje sve uzbudljivi­ji – mogli biste se zaljubiti u osobu koja pojavnošću i inteligenc­ijom obara s nogu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia