24sata

BJELICA: ZA SUBAŠIĆEV I KLASNIĆEV DRES NAJVIŠE

Platio sam za dresove Sergija Agüera, Podolskog, Bišćana, Tiaga..., ali i Kolara, Konteka, Henriqueza, Dajića, Bubnjića...

- Piše: ANTONIO BEVANDA NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI

Dresovi, šalovi, majice, privjesci, trenirke i još puno toga našlo se na aukciji u akciji “Vratimo Palčiće u Petrovu”. Akciju koju su, među ostalim, pokrenuli navijači Dinama, podržao je i bivši trener zagrebačko­ga kluba.

Nenad Bjelica na kraju je bio jedan od glavnih aktera ove akcije.

- Jako lijepa, sjajna akcija. Sve je to baš odlično organizira­no i drago mi je da sam sudjelovao - rekao nam je Nenad Bjelica i nastavio:

- Čim su navijači to pokrenuli, nisam se dvoumio. Pa cijela Hrvatska je pokazala svoje veliko srce. Napravili smo sve što smo mogli da pomognemo najmlađima. Svi su bili spremni pomoći i to je bilo ono najvažnije u ovoj akciji. Nenad Bjelica pomagao je kupnjom, ali i stavljanje­m svojih stvari na aukciju. Sve je krenulo kad je na Facebooku na aukciju stavio šuškavac Kaiserslau­terna. Dres tog njemačkoga kluba nosio je od 2001. do 2004. Rado se sjeća dana u Njemačkoj.

- Tad sam u Kaiserslau­ternu igrao sa sjajnim igračima. Doista, bila je to odlična momčad. Među ostalima, suigrač mi je bio Miroslav Klose. Bilo je tu još puno poznatih imena i uvijek se s radošću prisjetim tih godina u Kaiserslau­ternu. Bilo je to sjajno vrijeme, a taj šuškavac mi je zbog toga vrlo drag. To mi je možda bila i jedna od najdražih stvari iz igračke karijere koje sam sačuvao.

No njega sam odmah stavio na aukciju. Šteta samo što ljudi u početku nisu shvatili da sam to ja stavio. Šuškavac nije postigao cijenu kao neke druge stvari. Prodao se za samo 500 kuna, ali to je vrlo vrijedna stvar - rekao je Bjelica, koji je nakon šuškavca Kaiserslau­terna na aukciju stavio još neke stvari, a nakon toga je krenuo i s kupnjom dresova. Tek je nakon nekoliko tjedana vidio koliko je dresova kupio.

Sjajna akcija. Čim je počela, odlučio sam pomoći Nenad Bjelica podržao je povratak beba u Petrovu

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia