24sata

BOCELLI, GDJE JE PRVA ŠETNJA NAKON KORONE ZENA?! Pjevač je s ručnikom oko pasa prošetao s mladom djevojkom

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Nedavno se pročulo kako je Andrea Bocelli (61) prebolio korona virus, kao i cijela njegova obitelj, a sad su ga paparazzi prvi put “uhvatili” u izlasku poslije te vijesti.

Talijanski pjevač, tekstopisa­c i producent prošetao je talijanski­m “morskim gradom” Forte dei Marmi i pokazao kako se osjeća i izgleda dobro nakon korona virusa, od kojeg je bolovao. Andrea je šetao ulicama grada prekriven samo ručnikom, a društvo mu je pravila mlada Amerikanka, čiji identitet je ostao tajna. Ona je na sebi imala samo gornji dio kupaćega kostima i bijele hlačice, a Andrea ju je držao pod ruku dok su šetali. Mnogi su se, vidjevši fotografij­e, pitali gdje mu je žena, 25 godina mlađa Veronica (36), s kojom je prije nekoliko mjeseci proslavio petu godišnjicu braka. No čini se kako je slavni tenor, unatoč svemu, odlučio opustiti se uz plažu, ostavivši sve obveze i brige po strani. Andrea inače ima vilu u Forte dei Marmi s 30 soba i vanjskim bazenom. Prvi je red do mora te ga od pješčane plaže dijeli samo cesta. Ta plaža, pak, nije za one manje bogate jer se ležaljka u vrhuncu sezone plaća i po 1000 kuna.

- Brzo sam je kupio. Kad tražite kuću, nije bitna samo racionalno­st nego i vaš instinkt. Osjetio sam da ova vila može biti naš dom, u kojem će nam djeca odrastati, i kupio sam je - objasnio je Andrea svoju odluku. Ipak, brat mu je pomogao pri odabiru kuće u kojoj sad uživa. Društvo im uvijek pravi kućni ljubimac, kujica Katarina. Andrea s Veronicom ima kćer Virginiju (8), a iz prethodnog braka, s Enricom Cenzatti, ima sinove Amosa (25) i Mattea (22). Inače, glazbenik kaže kako je 10. ožujka otkrio da je zaražen korona virusom, ali nije imao nikakve posebne simptome. Jedino mu je bila blago povišena temperatur­a.

- Žena, djeca i ja preboljeli smo korona virus. Hvatala me groznica, ali u praksi imao sam virus bez simptoma - rekao je.

Andrea je bio u bolnici Cisanello u Pisi kako bi donirao krvnu plazmu za istraživan­je o korona virusu. To mogu donirati samo osobe koje su bile pozitivne na virus i preboljele ga. Krvnu plazmu je s njim donirala i njegova obitelj.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia