24sata

Ademijev rođendansk­i gol, Petković ozlijeđen

PA-PA, THEO Uoči utakmice Theophile je otišao u fan shop, valjda po još koji dres za prijatelje prije konačnog odlaska u Francusku

- Piše: ANTONIO BEVANDA

Nekoliko klupskih dužnosnika, nekoliko novinara, nekoliko fotoreport­era i redara, a na travnjaku nogometaši Dinama i Intera. Sve je jučer popodne u Maksimiru bilo po korona propisima.

Prije utakmice u klupski je fan shop navratio Kevin Theophile-Catherine. Francuz je prije nekoliko dana izbačen iz prve momčadi, trenira s drugom i broji posljednje dane u Zagrebu. Došao je do fan shopa da valjda kupi još koji dres

Dinama prije puta u Francusku. Dinamo je pobijedio Inter 4-1, a Jovićević je izveo vjerojatno sastav za Varaždin iduće subote: Livaković, Moharrami, Dilaver, Gvardiol, Leovac, Moro, Kadzior, Gojak, Ademi, Oršić, Petković. Gosti su poveli u 10. minuti golom Mamuta petom, Gojak je izjednačio u 17. minuti, a u 36. je glavom nakon ubačaja Kadziora iz kornera za 2-1 zabio Ademi. Kapetan si je tako golom čestitao 29. rođendan. Dinamo je poveo 3-1 u 49. minuti golom Kadziora, a sudac Jović prije toga nije vidio igranje rukom Oršića. Zaprešićan­i su kratko prosvjedov­ali, ali VAR-a na prijateljs­kim utakmicama nema. U 64. minuti je za 4-1 zabio Oršić. Petković i Stojanović izašli su zbog ozljeda. Dobili su udarce po nozi. - Stojanović­u je koljeno nateklo, Petkoviću nije, nadam se da nije ništa strašno - rekao je Jovićević i dodao o samoj utakmici i igri:

- Koristio sam drugačiju formaciju, 4-4-2, koja se ispostavil­a kao dobra alternativ­a, osobito protiv ovakvih momčadi koje se dođu zatvoriti.

 ??  ?? LoHil Dinamo magnatur? za tjedan dana Meniate gostuje cuptatur kod Varaždina rem volendaeri­t dit
LoHil Dinamo magnatur? za tjedan dana Meniate gostuje cuptatur kod Varaždina rem volendaeri­t dit

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia