24sata

Doris Pinčić i Boris više ne žive skupa

Nestala je bračna idila voditeljic­e i njezina supruga. Skinuli su i vjenčano prstenje

- Pišu: K. RUMORA, H. IVANKOVIĆ

Brak TV voditeljic­e Doris Pinčić Rogoznice i njezina, još zakonitog supruga, glazbenika Borisa Rogoznice, približava se kraju. Ni jedno od njih više ne nosi vjenčano prstenje, a izostaju i zajedničke objave na društvenim mrežama...

A do veljače sve je bilo idilično. Nedavno su kupili kuću u predgrađu Zagreba bez kredita, Doris je dobila novi posao na HRT-u te su svakodnevn­o jedno drugome javno izjavljiva­li ljubav...

‘DORIS JE DOMINANTNA’

- Podrška sam joj u svemu što je u životu htjela, prodorna je, imala je velike ciljeve. Uvijek je pričala kako želi biti voditeljic­a, pa je to realizacij­a njezine životne misije. Svi znamo odakle je potekla, praktički iz siromaštva, a uspjela je isključivo svojim radom i trudom. Doris je posebna po tome što je unatoč popularnos­ti ostala skromna. Ne radi kerefeke kao neki, a ljude to očito jako privlači. Samo čekaju neku sitnicu, grešku, da mogu popljuvati njihov uspjeh - bacao je hvalospjev­e na račun svoje supruge Boris početkom veljače. Na fotkama koje su objavili za Valentinov­o bili su sretni, imali su vjenčano prstenje na rukama, ali onda se, očito, nešto dogodilo u ožujku. Jer Doris više ne nosi vjenčani prsten, a nije ga nosio ni Boris na nastupu prošlog tjedna. Par više i ne živi zajedno. Doris je ostala u Zagrebu, dok je Boris na neko vrijeme otišao k svojoj obitelji u Sukošan kraj Zadra. Na naše pozive Doris i Boris nisu odgovarali, ali kako doznajemo, njihovoj vezi nije presudila prevara niti išta slično nego su im se putevi razišli jer su imali različite planove.

- Doris je toliko dominantna da nas je sve u obitelji zasjenila. Ali znam tko sam ja, što sam postigao i koliko sam se trudio, tako da mi slava koju je Doris postigla ne smeta. Dajemo sve od sebe - pričao nam je Boris u veljači. Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali sv. Stošije, a na njihovo vjenčanje došlo je mnoštvo poznatih faca, domaćih imena iz svijeta filma i televizije. Doris je tad bila velika zvijezda serije “Larin izbor”, a karijera na televiziji tek je uslijedila.

DRUŽI SE S KOLEGICAMA

Prije nekoliko mjeseci Doris je nakon šest godina suradnje napustila RTL i prešla na HRT, gdje trenutačno vodi emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”, a bila je angažirana i na “Dori”. Par ima dvoje djece, Donata i Gitu, a roditelji su pratitelji­ma često objavljiva­li njihove fotografij­e. - Djeca su sretna, Gita raste, ali ima problema sa spavanjem. Doris i ja smo neispavani, ali svjesni smo da će to trajati još neko kraće vrijeme. Doris je nedostajal­o buđenje u pet jer se cijelo vrijeme tako budila. Pripremila bi nam doručak i čekala da se probudimo - rekao nam je nedavno Rogoznica.

A iako na novinarske pozive nije odgovarala, Doris se u srijedu ujutro na Instagramu pohvalila fotkom s druženja s kolegicama.

- Moje drage kolegice i druženje s našom dječicom napisala je Doris uz fotku sa Zlatom Mück Sušec (35) i Majom Ciglenečki (31).

 ??  ??
 ??  ?? A BAŠ SU KUPILI KUĆU... Par je u braku od 2013. godine i imaju dvoje djece
A BAŠ SU KUPILI KUĆU... Par je u braku od 2013. godine i imaju dvoje djece
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia