24sata

SVJETLO NA KRAJU TUNELA’: EXIT JE NA JVEĆI NA SVIJETU!

- Pišu: B. PUŠIĆ, R. JUKIĆ

Korona virus pokvario je planove svima u glazbenoj i festivalsk­oj industriji. Jedan za drugim otkazivali su se svi najveći svjetski festivali, pala je Coachella, pao je Glastonbur­y, pao je i naš INmusic, ali novosadski Exit nije se predao...

- Exit je svjetlo na kraju tunela za sve u industriji rekla je Maria May, agentica Davida Guette, Robina Schulza i brojnih drugih zvijezda. Jer nakon dogovora s Vladom Srbije odlučeno je kako Exit ide, ali ne kao inače, sredinom srpnja, nego od 13. do 16. kolovoza. - Ovogodišnj­i Exit je u aktualnim okolnostim­a ne samo najveći glazbeni festival u Europi već i u cijelom svijetu. To kako smo ga uspjeli organizira­ti usprkos svemu, i to već u kolovozu, čista je Exit magija - kaže nam Sanjin Đukić, glazbeni promotor festivala. Otkrio nam je i kako ovogodišnj­i Exit neće kaskati za prijašnjim­a. Ipak je ove godine i 20. rođendan festivala.

- Prvi val lineupa stiže ubrzo, već kroz nekoliko dana. Pokrenut ćemo najmanje 20 pozornica i zona, svirat će Main stage, Dance Arena, No Sleep, Beats, Urban Bug... Nekim pozornicam­a ćemo pronaći nove lokacije, tako da ćemo iznenaditi i najbolje poznavatel­je festivala, one koji su s nama svih ovih 20 godina. Ova godina morala je biti posebna, a takva će biti i naša proslava 20. rođendana - kaže nam Đukić.

Festivalsk­e ulaznice prodaju se sjajno. Ako se odlučite za standardnu verziju, ona će vas koštati 450 kuna za program cijelog festivala, ali ako imate malo više standarde, tu je i VIP GOLD ulaznica, za koju je potrebno izdvojiti točno 2000 kuna. Kapacitet ulaznica je, kako komunicira­ju iz organizaci­je, znatno smanjen zbog cijele situacije s korona virusom, ali dobra zabava je osigurana za sve koji ovaj kolovoz odluče posjetiti Novi Sad i Petrovarad­insku tvrđavu.

 ??  ??
 ??  ?? Zbog situacije s korona virusom smanjen je broj ulaznica
Zbog situacije s korona virusom smanjen je broj ulaznica

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia