24sata

‘VIŠE BODOVA UZEO SAM OTKAD JE TOMIĆ TRENER DINAMU NEGO HAJDUKU’

LOKOMOTIVA - DINAMO (PETAK, 21.05) Imali smo stigmu da ne smijemo pobijediti Dinamo, to sam promijenio, kaže Tomić

- Piše: ANTONIO BEVANDA

PETAK NAVEČER Lirim Kastrati i Fran Karačić pokazali su kako su igrači za Dinamo. Samo, tamo im se neće, kao u Lokomotivi, tolerirati poneka lošija utakmica više. Imat će pravo na eventualno dvije lošije, rekao nam je Goran Tomić, trener Lokomotive.

Njegova momčad od 21.05 dočekuje Dinamo u Kranjčević­evoj. Kastrati ima kartone, a Karačić bi trebao igrati protiv budućeg kluba. - Dinamo je naša daleko najbolja momčad, a naš je cilj da osvojimo barem bod - kaže Tomić i nastavlja:

- Prije prve moje pobjede nad Dinamom u Maksimiru, Lokomotiva je u 26 utakmica protiv prvaka imala 25 poraza i jedan remi. Bila je to stigma, da Lokomotiva ne može ili po pričama ne smije pobijediti Dinamo, a ja sam to promijenio. Lokomotiva je 2018. godine dva puta pobijedila Dinamo, 4-1 u Maksimiru, tada je Mario Cvitanović dao ostavku, a nakon toga je 3-1 u Kranjčević­evoj Tomićeva momčad slavila protiv “modrih” koje je vodio Nikola Jurčević. U prvoj pobjedi “lokosa” protiv Dinama, po dva su gola zabili Majer i Kastrati.

- Pa otkako sam trener Lokomotive, više sam bodova uzeo protiv Dinama nego protiv Hajduka - rekao je Goran Tomić.

Igor Jovićević, trener Dinama, uoči utakmice kaže: - Lokomotiva je odlična momčad, a nama je putokaz prvo poluvrijem­e iz Varaždina. Tako trebamo igrati.

www.niktitanik.com

 ??  ?? Lokomotiva i Dinamo igraju večeras od 21.05 sati u
Kranjčević­evoj ulici
Lokomotiva i Dinamo igraju večeras od 21.05 sati u Kranjčević­evoj ulici

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia