24sata

Moja čudesna preobrazba: Skinula 92 kg i sad je ‘bomba’

ZA DUG ŽIVOT Novozelanđ­anka iz Aucklanda imala je 167 kilograma. Odlučila je smršavjeti, a potom je otišla i na operaciju želuca koja joj je ‘spasila život’

- Piše: ŽELJKA KRMPOTIĆ

Simone Anderson (29) odlučila je smršavjeti 2014. godine. Imala je tad 167 kilograma, a danas ima 75 kila. To je postigla upornošću.

Odlučila je više raditi na sebi u teretani, ali je otišla i na operaciju želuca te uklanjanje viška kože, kao i postavljan­je filera u usnice i na lice. Kaže kako je posljednji­h šest godina za nju bilo nadnaravno iskustvo. Uspoređuju­ći svoj život prije i nakon transforma­cije, prisjeća se kako je jedva mogla hodati.

- Šetnja od 20 minuta bi me iscrpila. Jela sam samo fast food. Do danas sam izgubila 92 kilograma i redovito treniram. Jedem uravnoteže­no i uvijek se trudim jesti svježu hranu, a uživam promatraju­ći kako iz dana u dan postajem sve snažnija - rekla je Simone.

Dodala je kako se oduvijek osjećala lijepo i samouvjere­no, a razlika između prijašnjeg i sadašnjeg života je u tome što je sad svjesna da će imati dug i zdravi život.

- Težina me nikad nije definirala, i dalje sam bila optimistič­na i rado sam izlazila, bila sam organizira­na, ali težina je limitirala život kakav sam mogla živjeti. Operacija želuca mi je spasila život. Ne vjerujem da bih danas bila živa da nisam bila na toj operaciji. To mi je dalo mogućnost da promijenim način prehrane i vježbanja. Operacija nije konačno rješenje, ali dala mi je priliku za novi početak - rekla je Simone. Operacija uklanjanja viška kože trajala je devet sati. Kožu su uklonili s trbuha te joj podignuli prsa. Platila ju je oko 130.000 kuna. Danas je influencer­ica i motivatori­ca, a na Instagramu je prati više od 313.000 ljudi.

 ??  ?? Influencer­icu Simone na Instagramu prati više od 313.000 pratitelja
Influencer­icu Simone na Instagramu prati više od 313.000 pratitelja
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia