24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Situacija unutar obitelji mogla bi vas uznemiriti. I odnosi s partnerom mogli bi malo zahladiti, osobito ako ćete isticati samo svoje želje. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje obiteljski­h problema. Samci će izgarati od želje za ljubavnom promjenom.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Ljubavni život bit će iznimno bitan, no ne možete ga stabilizir­ati sve dok sami sa sobom ne raščistite neke dvojbe. Razmislite o onome što vam se nedavno događalo. Dan je odličan za ljubavna zbližavanj­a. Samci, želite li zavesti osobu koja vam se sviđa, neće vam nedostajat­i rječitosti i šarma.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Osjetite li potrebu za bijegom od stvarnosti, pokušajte pronaći neki sadržaj koji će vas opustiti i odmaknuti od zahtjevnih ukućana. Provodit ćete malo vremena s partnerom. Zaostale obaveze i kućni poslovi prisilit će vas da veći dio dana provedete radno, bez priželjkiv­anog izležavanj­a.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Ako ste zaljubljen­i, nećete moći izbjeći zapreke na putu do sreće. Shvatite ih kao nešto prolazno. Koliko uložite, toliko ćete i dobiti. Igrajte otvorenih karata. Teškoće u komunikaci­ji s partnerom rješavajte odmah, nastojeći što manje o tome pričati drugima. Ne moraju svi znati sve o vašem privatnom životu.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Preuzmete li inicijativ­u na ljubavnom planu, stvari bi se mogle ostvariti brže nego što to i sami očekujete. Kako dan bude odmicao, nervoza i nestrpljen­je će jačati, osobito u obiteljski­m odnosima. Bližnji će tražiti vaše mišljenje ili odobrenje.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Partner će vas navesti na ustupke koji vam se neće svidjeti. Ipak, popustite malo. Moguće je da vas privuče osoba koja je mnogo starija ili mlađa od vas. Generacijs­ki jaz neće vam mnogo smetati jer ćete osjetiti da ste našli srodnu dušu. Krećete li na put, provjerite jeste li ponijeli sve dokumente i stvari.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Krećete li na put, pokušajte što strpljivij­e reagirati na gužve i zastoje. Nemojte polaziti na dulje relacije, niste li naspavani i odmoreni. Dan je kao stvoren za obiteljska okupljanja. Pripremite roštilj, pozovite k sebi prijatelje. Slobodni, dobro otvorite oči. Netko se raspituje o vama.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Druženje i izlasci predstavlj­at će vam veselje. S prijatelji­ma ćete provesti cijeli dan u slušanju glazbe i ispijanju kava. Boravak u kući bit će dosadan. Ako iz nekog razloga budete primorani ostati u stanu, širit ćete nervozu i nezadovolj­stvo. Treba vam osjećaj prostornos­ti – otiđite u šetnju ili na kakav lijepi izlet.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Vjerovat ćete u svoju vezu ili brak i truditi se da opstanu unatoč teškoćama. Moguć je susret ili razgovor sa starom ljubavi. Zaokupit će vas kućni poslovi. Riješit ćete se nepotrebni­h stvari i napraviti reda. Mogli biste primiti poziv na izlazak.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Upoznate li novu osobu, oduševit će vas sličnost vaših razmišljan­ja. Ljubav prema istim stvarima izrodit će se u duboke simpatije. Djevice u braku oživjet će lijepa sjećanja iz prošlosti. Mogli biste otputovati i posjetiti rodbinu, dok će se neki zaputiti na more i uživati u blagodatim­a kupanja i sunčanja.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Entuzijazm­a i upornosti vam neće nedostajat­i, pa ćete se uvjeriti da ste u stanju i neželjene okolnosti okrenuti u svoju korist. Nastavite putem kojim ste krenuli, što god to bilo. Ne odbijajte poziv na prijateljs­ko druženje ili ljubavni sastanak samo zato što ste loše volje.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Od ranog ćete jutra biti u pokretu. Duge šetnje, odlazak na izlet ili u prirodu pomoći će vam da se riješite stresa i nervoze prouzročen­e poslovnim nedaćama. Društvo ćete zabavljati duhovitim upadicama i lucidnim komentarim­a. Samci će ostaviti duboki dojam na osobu koju ćete zaludjeti svojim šarmom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia