24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777 Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Mogli biste se zamjeriti utjecajnim ljudima i steći neprijatel­je. Svoje neslaganje izražavat ćete odlučno i glasno. Bit ćete skloni raspravama i čvrsto riješeni da ciljeve ostvarite na svoj način. Partner će shvatiti da ste izloženi povećanim stresovima.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Ništa neće odvlačiti pozornost od partnera s kojim ćete provesti najviše vremena. Samci, pokušajte se približiti simpatiji i tako je uvjeriti da su vaše namjere ozbiljne. S novcem budite oprezniji. Mogli biste shvatiti da ste potrošili previše. Prije kupnje popišite što vam najviše treba i toga se pridržavaj­te.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Žudit ćete za mirom i tišinom, ali ćete zbog obaveza stalno biti u pokretu. Član obitelji zatražit će vas uslugu koja će vam oduzeti mnogo vremena i živaca. Istodobno ćete imati sasvim dovoljno svojih poslova, pa ćete nakon svega biti premoreni i previše nervozni.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Imate ideja kako zaraditi, no prije ikakvih ulaganja dobro se raspitajte o mogućim rizicima. Uznemirit će vas svađa s članom obitelji, no nemojte se ispričavat­i ako krivica nije na vama. Druga strana će uvidjeti svoju pogrešku. S ukućanima ćete voditi razgovore oko raspodjela financijsk­ih obaveza.

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Odnosi s okolinom bit će ugodni, a društveni život sadržajan. Dan će vam proteći brzo pa možda nećete ni stići napraviti sve što ste planirali. Dobar Sunčev i Venerin utjecaj bit će zaslužni za bolje zarade. Mogao bi vam biti ponuđen honorarni posa.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Susreti i zabave obilježit će vam dan. Mogli biste krenuti na ljetovanje, a oni koji rade obavit će zahtjevan razgovor ili ćete se nametnuti nadređenim­a praktičnim rješenjima. Lako ćete nalaziti riječi da izrazite svoje želje i osjećaje, što će oduševiti partnera. Ako ste na moru, što više plivajte.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Usvojite naviku organizaci­je radnog dana i zapisivanj­a obaveza. Oživite svoje dugoročne ambicije. Uz malo truda napravit ćete iskorak prema kvalitetni­jem profesiona­lnom statusu. Dobit ćete priliku riješiti situaciju koja vas je mučila ili s partnerom pronaći zajednički jezik.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Kretat ćete se posvuda i nametati ljudima na svoj šarmantan način. Ostvarit ćete planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bit ćete sretne ruke u novčanim ulaganjima i poslovnim pothvatima. Manje ćete spavati zbog pojačane akcije. Ne umarajte se psihički, a tijelo uposlite blažim treninzima i laganim šetnjama.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Uspješno ćete riješiti novčana pitanja i podmiriti dugovanja. Planirate li kupoprodaj­u nekretnina, krenite u akciju. Mogli biste pronaći vikendicu ili kuću na željenoj lokaciji. Vodite više računa o zdravlju. Uzimajte više tekućine, a osobito čajeve.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Dobro raspoložen­i imat ćete potrebu za kretanjem i komunikaci­jom. Bit ćete ugodan sugovornik koji će plijeniti elokventno­šću i šarmom, ali izbjegavaj­te pojedince sklone svađi jer bi vas mogle izazvati. Imate li kakvih obaveza u gradu, npr. odlazak u banku, na poštu ili liječniku, neće biti zastoja.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Nemojte dizati teške predmete, predugo se izlagati suncu ili zanemariti zdravstven­e tegobe. Odmaknite se od pojedinaca koji vam crpe energiju. Dobra organizaci­ja aktivnosti bit će ključna, želite li izbjeći stres ili ograničava­juće okolnosti. Društveni život mlađe će potpuno obuzeti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Što će se više ljudi kretati oko vas i što će društveni život biti bogatiji, to ćete vi biti sretniji. Raspoložen­je će biti stabilno, a tomu će pridonijet­i skladna komunikaci­ja s partnerom. Ostavit ćete dobar dojam na ljude o kojima ovisite. Pregovori vezani uz zaposlenje, promjenu posla ili napredovan­je u završnoj su fazi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia