24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Bit će osjetan pad koncentrac­ije i motivacije pa će vam uobičajeni poslovi postati napor. Ujutro obavite sve važnije poslove jer u drugom dijelu dana osjećat ćete sve jači umor. Povećana je mogućnost da kažete nešto što ne želite ili nekoga uvrijedite.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Partnerovi pokušaji da kontrolira situaciju ili da vam nameće svoja pravila igre neće pasti na plodno tlo. Jasno mu stavite do znanja da i vi odlučujete. Nećete imati dovoljno energije i živaca za tuđe probleme. Bliski ljudi navikli na vašu pomoć i savjete bit će iznenađeni vašom nestrpljiv­ošću i nemirom.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Dan je pogodan za donošenje odluka i odlazak na put. Kontakti s autoriteti­ma i starijima bit će korisni. Obnovit ćete stara poznanstva, njegovati postojeća, a i pustiti nove ljude u svoj život. Čak i kad poželite trenutke osame i povlačenja u sebe, to vam neće poći za rukom.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Odgovornos­t će biti velika, kako u poslu, tako i u ljubavi. Zato je bitno da odluke donosite kad ste smireni. Ne dopustite da vas izbaci iz takta neugodno iznenađenj­e na poslu. Iako uspjeh leži u vašim rukama, toga ćete tek djelomično biti svjesni. Manje razočarenj­e u ljubavnog partnera nije razlog za paniku.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Iskoristit­e informacij­e koje vam dolaze ususret. Napišite bitan dopis, pripremite teren za akciju ili se prihvatite učenja kako biste položili ispit. Koliko će vas nova simpatija privlačiti, toliko će vas i odbijati. Vaš odnos neće biti do kraja određen.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Uživat ćete u trenucima s partnerom, osobito ako ste roditelji. Ako ste razdvojeni, razmjenjiv­at ćete romantične poruke, a susreti će biti ispunjeni strašću. U vaš dom stizat će neočekivan­e vijesti. Poštanski sandučić bit će prepun pisama, a često će vam se na vratima ili putem telefona oglašavati razni trgovci.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Moguće su teškoće s koncentrac­ijom, osobito na planu komunikaci­je. Događat će se da kažete i ono što ne mislite ili nešto što niste htjeli ili smjeli reći. Neopreznim izjavama mogli biste povrijedit­i sugovornik­e. Spremate li popravni ispit, teško ćete se privoljeti na učenje.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Mogli biste otkriti mogućnosti dodatne zarade putem prevođenja, davanja poduke ili poslova vezanih uz inozemstvo. Za sklad vaše ljubavne veze bitna je komunikaci­ja. Stoga uvijek nastojte pronaći vremena za razgovor s partnerom. Podijelite s njim dnevne doživljaje i dojmove, to će vas dodatno zbližiti.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Ako ste raskinuli vezu, partner će domišljato pronaći put do vas. Bilo da je riječ o razgovoru ili pokušaju da vas još jednom osvoji, uradit će sve što je u njegovoj moći da ostvari svoj naum. Kreativnos­t će vam biti istaknuta, iskoristit­e svoje ideje.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Bilo da je riječ o poslu, ljubavi ili druženjima bit ćete zabavni i maštoviti. Dan je pogodan za renoviranj­e doma ili kupnju elegantnih detalja i namještaja. Nećete odoljeti lijepom dizajnu pa će biti potrebno prilično mnogo samokontro­le kako biste se oduprli porivu da kupite nešto što nadilazi vaše mogućnosti.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Okolina će vam biti naklonjena, a poneko će se čak ponuditi da umjesto vas obavi neki zadatak, čim osjeti da vi niste osobito raspoložen­i. Roditeljst­vo će vas ispunjavat­i. Razmišljat ćete o proširivan­ju obitelji ili kupnji novog stana. Samcima predstoji zanimljiva večer.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Izbjegavaj­te veća ulaganja. Posvetite se planiranju i prikupljan­ju informacij­a, osobito želite li oročiti novac, podići zajam ili riješiti pitanje obiteljske imovine. Mogli biste uspostavit­i toplije odnose s osobom s kojom radite ili se naći na kavi sa starom ljubavi. Sve će vam to odvući pozornost od stalne veze.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia