24sata

KRISTINA I MANDELA NAPRAVILI SU BEBU

DOBRO SE SNALAZI Kristina Mandarina snimila je spot, a priznala je kako se pred kamerama odlično snalazi

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Ivan Hilje (27), poznatiji pod umjetnički­m imenom Hiljson Mandela, snimio je pjesmu “Bebica”, a za spot je angažirao ni više ni manje nego najpoznati­ju prodavačic­u mandarina Kristinu Penavu (21).

Ovo je prva solo stvar koju je izdao Hiljson, koji je inače član trep grupe Kuku$. Njihova “Bebica” nastala je sasvim slučajno.

- Kad sam razmišljao tko bi mogao biti u spotu, sjetio sam se Kristine i drago mi je da sam je pozvao jer ima super ‘vibru’ - kaže nam Mandela, koji je zadovoljan kako se Kristina snašla tijekom snimanja. - Odlično je odglumila i bio sam fasciniran razinom profesiona­lnosti koju je pokazala - kaže Hiljson. Kao i inače, Kristina je odjevena provokativ­no, nije nosila grudnjak te je naglasila bujne atribute, a gluma joj nije bila problem.

- Nisam bila nimalo nervozna, naprotiv, ekipa je bila super opuštena - govori Kristina.

Otkad su je mandarine proslavile, navikla je na prisutnost kamera u svojem okruženju.

- Pod reflektori­ma sam se snašla odlično. Nemam tremu jer već od prije imam iskustva u tome, ali, naravno, svaki put kad radite nešto novo i drukčije, uvijek postoji mala trema - kaže Kristina. Mandela će nastaviti izbacivati solo pjesme, ali i snimati s Kuku$om te raditi duete. - Odlučio sam neke solo stvari izbaciti jer mislim da su znatno bolje od stvari koje se trenutačno slušaju. Aktivno radimo na tome da podignemo hrvatsku scenu na višu razinu - zaključuje Mandela.

 ??  ?? ŠTO JE, TU JE Prodavačic­a voća se voli sunčati, zaštititi glavu i pokazivati bujne atribute
ŠTO JE, TU JE Prodavačic­a voća se voli sunčati, zaštititi glavu i pokazivati bujne atribute
 ??  ?? IDE JOJ Glumila je u spotu bez grudnjaka i nije imala baš nikakvih problema
IDE JOJ Glumila je u spotu bez grudnjaka i nije imala baš nikakvih problema

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia