24sata

SAKUPLJAJ NAGRADNE KUPONE IZ 24SATA PA OSVOJI NOVI BMW X1

IZREZUJ I POŠALJI Uz kupone koje svaki dan objavljuje­mo osvojite senzaciona­lan novi BMW X1

-

Još traje fenomenaln­a nagradna igra u kojoj uz deset kupona možete osvojiti super automobil - novi BMW X1.

Novi BMW X1 došao je postavljat­i standarde. Njegova želja za akcijom prikazana je prije svega u atletskom dizajnu. Na prvi pogled, to je X model u potpunosti: njegova vanjština odlikuje se kratkim prevjesima i dugim međuosovin­skim razmakom tipičnim za SAV (Sports Activity Vehicle). To čini njegove ambicije jasnima s uvjerljivo­m dinamikom i agilnošću. Zahvaljuju­ći svestranos­ti i visokoj fleksibiln­osti u kombinacij­i s inovativni­m tehnologij­ama osigurava maksimalnu udobnost na svakome metru vožnje.

Od petka, 26. lipnja, do nedjelje, 5. srpnja, svaki dan u 24sata objavljuje­mo po jedan nagradni kupon. Kupone čitatelji mogu izrezivati i sakupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U ponedjelja­k, 6. srpnja, i utorak, 7. srpnja 2020., bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovat­i svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 600, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - “Osvoji novi BMW X1”.

Niti jedna pristigla kuverta koja u sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovat­i u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do 20. srpnja 2020. do 9 sati.

NOVI BMW X1 OSIGURAVA MAKSIMALNU UDOBNOST NA SVAKOME METRU VOŽNJE...

 ??  ?? MODERAN I MOĆAN
Njegova želja za akcijom prikazana je, prije svega, u atletskom dizajnu
MODERAN I MOĆAN Njegova želja za akcijom prikazana je, prije svega, u atletskom dizajnu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia