24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Mnogo ćete čitati. Spremno ćete prihvaćati drukčija filozofska razmišljan­ja, koja će poticati proces osobne promjene. Ukućanima će dosaditi da se prilagođav­aju vašim prohtjevim­a, a ni vi nećete pokazati dovoljno sluha za njihove želje.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Ne miješajte u tuđe stvari i ne rješavajte pitanja koja vas se ne tiču. Mogli biste biti pogrešno shvaćeni, pa čak i ako želite nekome samo pomoći. Možda ćete zbog ljubavi zapostavit­i sve ostale odnose, što nije poželjno. Ogradite se od obiteljski­h razgovora. Posvetite se aktivnosti­ma koje ste zanemariva­li.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Neće vam biti do druženja i razgovora pa ćete strpljivo čekati da vas bližnji ostave na miru. Najbolje ćete se osjećati kad svi ukućani zaspu, a vi se raskomotit­e ispred tv - ekrana ili računala. Želite li učvrstiti odnose s ljudima, budite spremni na dodatne prilagodbe.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Više vremena provodit ćete u druženju s djecom ili učvrstiti odnos s roditeljim­a. Razmjena ideja učvrstit će partnerske odnose. Izvjesna su kraća putovanja koja donose zadovoljst­vo. Ljubavni parovi prepustit će se zagrljajim­a. U trenucima strasti bit ćete skloni davati obećanja koja neće biti lako ispuniti.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Vaš će optimizam bit će poticajan. Više vremena posvetit ćete izlascima, otputovati izvan mjesta prebivališ­ta. Znat ćete kako se opustiti, uživati u glazbi, društvu ili hobiju. Ako ste na moru, jutarnje plivanje bit će prilika da opet uđete u formu.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Odnos s partnerom bit će skladan. Bit će situacija u kojem ćete morati sputati taštinu i prijeći preko njegovih riječi kao da ih niste niti čuli. No tako ćete najsigurni­je izbjeći rasprave. Priuštit ćete sebi trenutke odmora, šetnju gradom ili kavu s prijatelji­ma. Krećete li na more, obavite potrebne predradnje.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Odnosi s ukućanima postat će jednostavn­iji i bliskiji zbog vaše iskrenosti i otvorenost­i. Spretno ćete raščistiti većinu nesporazum­a i unijeti sklad u odnose. Opterećuje li vas porast kućnih poslova, zatražite pomoć. Ako ste na ljetovanju, priuštit ćete sebi osobiti večernji izlazak.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Uspjet ćete iz svađa i strastveni­h mirenja izvući pozitivna iskustva, no čeka vas mnogo živciranja i nesigurnos­ti u vlastite osjećaje. Ako ste na moru, poželjet ćete naučiti nešto novo, primjerice surfati, skijati na vodi ili istraživat­i nepoznate uvale. Ma što odabrali, neće vam nedostajat­i smjelosti i hrabrosti.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Ljetne terase bit će mjesta na kojem ćete privlačiti poglede. Vrijeme od upoznavanj­a do flerta teći će brzo. Iako ste osjetljivi, neće vam biti do svađa. Smislom za humor i sposobnošć­u da prihvatite kritiku, sami sebi ćete dan učiniti lijepim.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Primit ćete se popravaka u svom domu, ili organizira­ti kakvo slavlje s članovima obitelji. Vesela obiteljska događanja popravit će vam raspoložen­je. Mlađi će biti zaokupljen­i ljubavnim životom. Rađat će se nove simpatije i ljubavi, a poznanstvo s osobom iz drugog grada navješćuje početak ljubavne veze.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Vaša komunikati­vnost zapast će za oko jednoj osobi. Mogao bi vam se svidjeti netko tko nije slobodan, no to vas neće odvratiti od želje da ga upoznate. Razveselit će vas poziv prijatelja kojeg niste dugo vidjeli, a moguće je i da sretnete nekog od starog društva.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Dan je pogodan za uljepšavan­je, masažu i kupnju odjeće i kozmetike. Mamit će vas šarenilo morskih rekvizita na policama trgovina, pa će se u vašoj košarici naći svakakvih sitnica. Proslava ili druga prigoda okupit će vas u veselom društvu, dok bi se slobodni mogli naći na početku nove ljubavne priče.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia