24sata

Oproštaj od ‘vage’: Idem na porodiljni!

STIŽE BEBA Na ljeto će Marijana i suprug Matej dobiti 2. dijete, kojemu se najviše veseli njihova kći Ena. Ona će bebi birati ime...

- Piše: RENATO JUKIĆ

A SAD ADIO...

Što se mene tiče, to bi bilo to od “Života na vagi”. Kandidate ostavljam u najboljim mogućim rukama. Došlo je vrijeme da odem na porodiljni, oprostila se putem društvenih mreža voditeljic­a Marijana Batinić od kolega sa seta.

Simpatična voditeljic­a, koju gledamo i u “Ljubavi na selu”, započela je sa snimanjem nove sezone “Života na vagi”, a tko će je zamijeniti, nije htjela otkriti. - Moram im se svima zahvaliti na strpljenju, a posebno mojoj beauty ekipi. Neće nitko dobiti ječmenac - napisala je Marijana uz fotku na kojoj pozira sa snimateljs­kom i šminkersko­m ekipom. Marijana Batinić (39) i suprug Matej Pašalić ovoga će ljeta dobiti još jedno dijete, kojemu se posebno veseli njihova kći Ena (5). Da je trudna, voditeljic­a je objavila na svojem Instagramu 15. ožujka, a sve je započela riječima: “Nije o koroni, kunem se!”.

- Stiže cura, još ne znamo ime, ali s obzirom na to da je Ena toliko priželjkiv­ala sestricu, mislim da će ga upravo ona odabrati - rekla je nedavno Marijana za RTL i dodala:

- Ena je presretna, to su joj bile najljepše vijesti u karantensk­im danima, a ona je već odavno uvjerena da će imati seku, tako da nismo ni imali drugu opciju. Voditeljic­i su se javile i njezine prijatelji­ce Nataša Janjić i Ella Dvornik, kao i brojni fanovi reality emisija, koji se nadaju kako će Marijanu opet gledati u “Ljubavi na selu” ili pak “Životu na vagi”.

 ??  ?? Marijana se posebno zahvalila svojem beauty timu
Marijana se posebno zahvalila svojem beauty timu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia