24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Unatoč odricanjim­a i naporima vaš će ugled porasti, a mogli biste ostvariti i novčanu dobit. Slobodni bi se mogli vezati uz osobu koja ima neraščišće­ne odnose s bivšim partnerom. Drugoj će strani biti potrebna vaša potpora i razumijeva­nje.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Sklad ljubavnog života narušit će sukob interesa. Za vaše loše raspoložen­je bit će krivo ponašanje bližnjih. Zamjerat ćete im na rastrošnos­ti, a oni vama na površnosti. Nužne su promjene, no ništa nećete postići ne smirite li živce. Morat ćete pristati na određene ustupke i prilagodit­i se obiteljsko­j situaciji.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Mnogo energije uložit ćete u rješavanje financijsk­ih problema. Netko će se postaviti na vašu stranu ili vam ukazati osobito povjerenje. Osamljenim­a je na pomolu flert u kojem ćete uživati. Ne zamarajte se time što će biti sutra, jednostavn­o se prepustite osjećaju i trenutku.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Mogli biste ostati dulje na radnom mjestu, što vam neće odgovarati. Više vodite računa o ponašanju i dojmu kojeg ostavljate, kao i o tome kako raspolažet­e s novcem. Umor i prezaposle­nost bit će vidljivi i na vašem izgledu pa će vam dobro doći spavanje. Pravodobno rezerviraj­te kartu za putovanje.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Manjkat će vam strpljenja. Razmišljat ćete o tome koliko je partnerova kritika na vaš račun opravdana. No druga strana vas ipak najbolje poznaje pa nemojte olako prijeći preko onoga što će vam reći. Krećete li na put, provjerite ispravnost auta.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Oslabljena koncentrac­ija usporit će vas u radu. Pomno čitajte sadržaj dokumenata, provjerava­jte iznose novca kojim baratate. Godit će vam mali iskorak iz rutine, stoga prihvatite poziv na kavu nakon radnog vremena. Domaćice će zaokupiti kućni poslovi pa ćete tako manje misliti na brige.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Ukućani će vam zamjerati zbog vaših stavova i načina razmišljan­ja. Neka vas to ne brine. Zadržite razum u napetim trenucima. Ne dopustite im da na vas vrše pritisak. Najbolji lijek protiv prolaznog neraspolož­enja bit će pažnja koju ćete pridati sami sebi. Kupite si kakvu sitnicu.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Osjetit ćete navalu energije. Mogli biste ostvariti zanimljive kontakte s inozemstvo­m ili krenuti na putovanje. Očekuju vas nova poznanstva i neočekivan ljubavni rasplet. Dogodi li se da tijekom dana ne ostvarite kontakt sa simpatijom, nemojte odustati - večer je mnogo povoljnija za intimne razgovore.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Bit ćete puni planova kako poboljšati novčanu situaciju. Suradnici će se oslanjati na vas. Sportaši i umjetnici bi mogli ostvariti zapažene rezultate na natjecanju ili izložbi, a neki će dobiti zanimljivu ponudu od strane sponzora.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Pregledajt­e račune i isplaniraj­te troškove koje očekujete. Naljutit će vas ponašanje bliskog kolege. Razmislite li bolje, shvatit ćete da su njegove primjedbe na mjestu. Ne dopustite si tjelesnu neaktivnos­t. Ako ste zbog posla prisiljeni dugo sjediti, u slobodno vrijeme prošećite. Neki će sumnjati u partnerovu vjernost.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Poslovnim rezultatim­a bit ćete zadovoljni, a priznanje vam govori da ste na pravom putu. Zamolite li za pomoć, bit će vam pružena. Partnerov postupak nagnat će vas da se odlučnije borite za vezu, brak. Nađite se s prijatelji­ma, upišite tečaj plesa ili odustanite od obaveza.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Novčana situacija vam nije tako loša, no morat ćete promijenit­i dosadašnji način raspolagan­ja novcima. Ako ste u ozbiljnoj vezi, smognite snage za iskorak i promjene, osobito ako niste sigurni u svoje osjećaje. Možda će biti potrebno napraviti odmak od veze kako biste shvatili što zapravo osjećate.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia