24sata

KANYE ‘NAPADA’ TRUMPA: ŽELIM BITI PREDSJEDNI­K!

- Estradizac­ija politike Piše: RENATO JUKIĆ Upoznajte našeg tattoo nomada

Trump ili Biden? Amerika odlučuje o svojoj budućnosti... Tako nekako zvuče uvodne kulise američkih političkih emisija zadnjih mjeseci. A uskoro će morati snimiti novu uvodnu špicu jer u utrku za predsjedni­ka se uključio Kanye West (43)?!

- Sad moramo ispuniti obećanje Amerike vjerovanje­m u Boga, ujedinjenj­em naše vizije i gradnjom naše budućnosti. Kandidiram se za predsjedni­ka Sjedinjeni­h Američkih Država - napisao je reper na svojem

Twitter profilu i izazvao lavinu reakcija. Nije još jasno namjerava li se West, Trumpov pristaša, kandidirat­i za izbore 3. studenog i je li uopće podnio formalni zahtjev za ulazak u predsjedni­čku utrku. Ali ništa ga ne sprečava da to napravi jer još nije prošao rok za kandidatur­u. Trump i West su se nekoliko puta družili, a razgovaral­o se, naravno, o paralelnim svemirima. Kanye, kojega je nedavno Forbes uvrstio na svoju listu milijarder­a, podršku za kandidatur­u dobio je od još jednog ekscentrik­a - Elona Muska. - Kanye, imaš moju punu podršku - napisao mu je vlasnik Tesle.

www.niktitanik.com

Zasad sve zvuči kao nova suluda ideja čovjeka poznatog po suludim idejama, ali tako je nekako sve počelo i s Trumpom. A ova godina nas je naučila da nikakav scenarij ne otpisujemo. Zamislite samo za godinu dana. U Hrvatsku slijeće avion s predsjedni­kom SAD-a. Izlazi prva dama, Kim Kardashian, pozdravlja se sa Sanjom Milanović, a Zoki, kako bi ga reper sigurno zvao, i Kanye odlaze razgovarat­i o budućnosti naše suradnje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia