24sata

Razočarani Messi želi otići, a šef Barce kaže: ‘Ma, ostat će’

BAŠ GA NE IDE Messiju toplomjer pri ulasku na stadion nije mogao izmjeriti temperatur­u sa zapešća, ljute ga suigrači i treneri te želi otići

- Piše: MATO GALIĆ

I DALJE RASTURA Kapetan Barcelone Lionel Messi nervozno je došao na utakmicu protiv Villarreal­a jer Barceloni već dulje ne ide, osobito nakon što ih je Real preskočio na tablici LaLige. Ipak, čini se da je nervozniji od Messija na ulazu u stadion bio toplomjer.

Naime, zbog pandemije korona virusa, svi koji dolaze na stadion moraju, između ostalog, izmjeriti temperatur­u, ali to je kod Messija išlo malo teže. Argentinac se čudio, ali s njegova zapešća toplomjer jednostavn­o nije mogao očitati temperatur­u pa se zadržao na ulazu neko vrijeme. Messi je u otvorenom sukobu s trenerom Quiqueom Setienom i njegovim pomoćnicim­a, psuje ih tijekom utakmica, a ne podnosi ni suigrača Antoinea Griezmanna (29). Zbog tih trzavica počelo se šuškati da će Messi napustiti Barcelonu sljedeće godine po isteku ugovora, ali...

- Leo ostaje! - ispalio je predsjedni­k Barcelone Josep Maria Bartomeu otklonivši mogućnost Messijeva odlaska.

- Messi je rekao kako će svoj nogometni put završiti u Barceloni. Ne želim ulaziti u detalje jer smo trenutačno fokusirani na natjecanja i vodimo pregovore s mnogo igrača, ali Messi nam je objasnio kako želi ostati, tako da ćemo uživati u njegovim igrama još dugo - rekao je Bartomeu nakon 4-1 pobjede Barcelone na gostovanju kod Villarreal­a u nedjelju.

U Barceloni su nezadovolj­ni suđenjem, za Realom četiri kola prije kraja zaostaju četiri boda. Smatraju da se pogoduje Realu, koji je zadnje dvije utakmice protiv Getafea i Athletica dobio 1-0 golovima iz penala.

- Gledao sam utakmicu iz Bilbaoa i, iako to nerado kažem, ponovit ću kako se VAR ne koristi pošteno otkako se nastavilo prvenstvo. Čini se kako tehnologij­a favorizira uvijek istu momčad - dodao je Bartomeu. Na pompu oko suđenja ne obazire se kapetan Reala Sergio Ramos, koji je protiv Bilbaa zabio 22. penal zaredom.

 ??  ?? U 38 utakmica ove sezone zabio je 27 golova uz 24 asistencij­e
U 38 utakmica ove sezone zabio je 27 golova uz 24 asistencij­e

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia