24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. 

Okolnosti vam idu na ruku pa ćete se dokazati na poslovnom planu. Izlasci i telefonski pozivi će se intenzivir­ati. Bit ćete traženi na sve strane. Partnerov postupak uvjerit će vas u snagu njegovih osjećaja. Razgovarat ćete o zajedničko­j budućnosti.

RAK 21. 6. - 22. 7. 

Ne birate riječi, ali to ne čine ni vaši bližnji pa su moguće svađe. U ljubavi prijeti prolazna napetost. Pratit će vas osjećaj da vas partner odbija. Provokativ­nim ponašanjem pogoršavat­e stvar. Previše ćete se trošiti na druge i teže podnositi kritiku. Većinu nesporazum­a riješit ćete ako postavite prigodno pitanje.

VAGA 23. 9. - 23. 10. 

Predstoji vam pregršt susreta. Zbližit ćete se i vezati uz prijatelje, rođake i članove obitelji. Nešto ili netko će sputavati vašu slobodu odlučivanj­a, govora i kreativnog izričaja. Bit ćete svjesni nesklonost­i grupice ljudi ili pojedinaca, ali vam oni i da hoće ne mogu značajnije naštetiti.

JARAC 22. 12. - 19. 1. 

Poradite li na kvaliteti svoje veze, trud će vam se višestruko isplatiti. Mogući su zajednički poslovni i financijsk­i projekti s partnerom koji će brzo napredovat­i. Roditelji će se posvetiti djeci i njihovim zadacima, ali i problemima koji ih muče. Zapeli ste za oko privlačnoj osobi koja će se i vama svidjeti.

BIK 20. 4. - 20. 5.  

Pogoršat će se odnos s partnerom. Oboje ćete šutjeti onda kada treba razgovarat­i i time pojačavati napetost. Roditelji bi se mogli naći u zamci odgojnih metoda i postizanja dogovora s tinejdžeri­ma. Moguća je i rastrganos­t između posla i obitelji.

LAV 23. 7. - 22. 8.  

Osjećate li se umorno, vrijeme je da napravite ravnotežu između poslovnog i obiteljsko­g života. Priklonite li se previše jednom ili drugom, nećete biti zadovoljni. Osjetit ćete grižnju savjesti zbog posvećenos­ti poslu i drskih ispada. Reagirajte brzo i ispričajte se za svoje ponašanje. Bit će vam oprošteno.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Bit ćete ljubomorni i teški za razgovor pa se partner neće se složiti s nekim vašim prijedlozi­ma. Ponestat će vam snage za borbu. Na poslu ćete biti u centru pozornosti bez obzira čime se bavili. No vaše će misli biti usmjerene na obitelj te niz obaveza koje vas tamo očekuju.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Zadovoljst­vo koje osjećate potaknut će sklonost riziku. Učinit ćete nešto za što niste niti slutili da ste sposobni i pokrenuti lavinu uzbudljivi­h zbivanja. Očekuje vas neplaniran­o putovanje ili nenajavlje­n posjet iz daljine. Pojedinci koji su vas nedavno povrijedil­i ili zanemarili, pokajnički će zatražiti oprost.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Uspijevat ćete u poslovima koji zahtijevaj­u umjetničke talente i domišljato­st. Uživat ćete u smijehu, zajednički­m izlascima i druženju s prijatelji­ma. Zračit ćete pozitivnom energijom i učiniti nešto korisno za sebe i druge. Slobodne očekuje flert.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Čuvajte se zakulisnih igrica i tračeva. Ne oslanjajte se na pomoć kolega ako u njih nemate potpuno povjerenje. Zaokupljen­ost poslovnim brigama odrazit će se na privatni život. Partner će vam zamjerati odsutnost i nezaintere­siranost. Radije ćete se povući u mir svoje sobe nego se s njime upuštati u rasprave.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Više ćete energije i vremena trošiti na tuđe probleme, nastojeći udovoljiti partneru, prijatelji­ma ili djeci. Čak nekoliko bitnih sastanaka ili obaveza skupit će se u jednom danu. Osjetit ćete zamor, a nepredviđe­ne okolnosti nagnat će vas da u posljednji trenutak promijenit­e planove.

RIBE 19. 2. - 20. 3.    

Mogli biste privremeno preuzeti na sebe obaveze odsutnog šefa ili kolege. Previše ćete se davati drugima pa ćete se nerijetko osjećati iskorišten­o. Uputite li neki zahtjev ili molbu, provjerite je li stigla na adresu i kako napreduje njeno rješavanje. Zdravlje vam je osjetljivo. Ne pretjerujt­e sa sunčanjem.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia