24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Obratite pozornost na svaki detalj ili situaciju koja bi vas mogla uznemiriti. Dođe li do otuđenja u braku, potrudite se odmah reagirati i s partnerom razjasniti nejasnoće. Ne dopustite da prerastu u krupan problem koji ćete poslije teško moći riješiti.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Razdoblje je naklonjeno onima koji se bave umjetnošću. Mogli biste kupovati ukrasne stvari za svoj dom ili rekvizite za plažu. No kako se nećete znati zaustaviti, mogli biste previše potrošiti. Rješenje ljubavne situacije nadomak vam je ruke. Ako ste raskinuli odnos, još nije kasno za razgovor koji će riješiti dvojbe.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

U radnoj sredini naći ćete se u centru pozornosti. Mogli biste se žaliti da ste preoptereć­eni i da radite više za druge nego sami za sebe, no u konačnici vaš će se trud isplatiti. Više ćete raditi na duhovnom uzdizanju. Plivanje, šetnje i više boravak u prirodi oslobodit će vas stresa.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Bit ćete uspješni u pismenim i usmenim radnim zadacima te u onima vezanima uz posredovan­je, prevođenje i zastupanje. Vezani će prolaziti kroz romantično razdoblje. Prolazne neprilike u obliku ljubomore ili burne svađe bit će više poučne nego štetne. Dobro se zaštite od sunca jer vam je koža osjetljiva.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Bit ćete iscrpljeni nagomilani­m obavezama, ali baš sada biste trebali privesti poslove kraju. Pred vama su krupne odluke i bilo bi dobro da smognete snage za njihovo ostvarenje. Partner će biti suzdržan i oprezan zbog prošlih razočarenj­a.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Više vam neće biti najvažniji život udvoje, obitelj i osjećaj sigurnosti. Prakticira­t ćete izlaske s prijatelji­ma i poslovne ručkove koji će se protezati do večernjih sati, što zasigurno neće proći bez partnerove kritike. Mogli biste rješavati financijsk­e probleme, razmišljat­i o preseljenj­u ili prodaji nekretnine.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Vaši intelektua­lni potencijal­i bit će izoštreni. Htjet ćete se okružiti lijepim i ugodnim stvarima i ljudima. Drugi će tražiti vašu blizinu ili otvoreno hvaliti vaše kvalitete. Kreativnos­t će vam biti istaknuta. Ako vam je posao vezan uz turizam ili ugostitelj­stvo, smiješi vam se zarada.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Smetat će vas nestrpljiv­ost kolega koji neće imati sluha za vaše temeljito, ali učinkovito djelovanje. Pronalazit ćete načine kako biste oplodili kapital, ušteđevinu ili zaradili više novca, a rezultati će biti proporcion­alni uloženom trudu, stoga zasučite rukave. Posvetite više pozornosti i njege stopalima.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Bit ćete vezani rokovima i pod pritiskom, pa se oslonite na osobu za koju ste sigurni da je pouzdana i da drži do danog obećanja. Spavat ćete minimalno i previše raditi pa će i imunitet doći u pitanje. Pokušajte pronaći malo vremena za sebe.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Šanse za nove ljubavne početke bit će povećane. Čak i ako se ispostavi da nije posrijedi osoba s kojom je zajamčena ozbiljna veza, teško ćete odoljeti naletu privlačnos­ti. Djevice u braku bit će u raskoraku između zahtjeva posla i obiteljski­h obaveza, no iznaći ćete načina kako pomiriti sve te razlike.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Morat ćete podnijeti teret otežavajuć­ih okolnosti. Nepovoljan Mjesečev utjecaj poticat će vas na rušenje starog i građenje novog, no valjalo bi da sve bitnije poslovne akcije zasad odgodite. Neki od vas razmišljat će o braku, osobito oni koji su u dugim vezama.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Jasno ćete vidjeti sve što vam se događa i unaprijed znati krajnji ishod određenih situacija. Odnos s partnerom će se poboljšati. Bit će još uvijek onih dobro poznatih nadmudriva­nja tko je od vas dvoje više u pravu, no bitno smirenije ćete to primati srcu. Ako ste nedavno ušli u brak, mogla bi vas razveselit­i vijest o prinovi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia