24sata

BORIS S DORIS: NISMO SE OTIŠLI RAZVESTI!

- Pišu: M. ĆOSIĆ, T. MALIĆ

ZAJEDNO

SNIMIO

NAŠ ČITATELJ

Nakon što se odmorio i odradio gaže u rodnom Zadru, glazbenik Boris Rogoznica (31) vratio se u Zagreb. Tamo se ovoga tjedna našao s uskoro bivšom suprugom, glumicom i voditeljic­om Doris Pinčić (31). Par je zadnjih dana dao javnosti do znanja da su i dalje prijatelji unatoč najavljeno­m razvodu, a u tom su se ozračju našli i kod javnog bilježnika u metropoli. Zajedno su se prošetali na ovjeru privatnih dokumenata i popričali o svemu što ih je ‘zateklo’ proteklih tjedana.

- Ako vas zanima razlog našeg posjeta bilježniku, nije razvod braka - rekao nam je ukratko dobro raspoložen­i Boris. Glazbenik je već ranije priznao kako krahu njihove ljubavi nije razlog treća osoba te kako su djeca Donat (6) i Gita (2) sretna i ispunjena. Razvod roditelja nije ih, tvrdi, zabrinuo.

Starleta Soraja Vučelić (32) prvi put je ovoga ljeta potegnula do plaže, a time se, naravno, odmah pohvalila na Instagramu. Odlučila se za minijaturn­i ružičasti kupaći kostim, koji je pokušavao obuzdati bujne obline, ali iz priloženog­a vam je jasno da u tome nije najbolje uspio. Odmah se javilo i desetak pratitelja koji su je upozorili kako joj je guza puna pijeska, a jednom kad pijesak uđe u kuću, nemoguće ga je očistiti. Njoj je to, naravno, nebitno, jer kao da ona čisti po kući. Kako je nedavno ugradila ekstenzije, kosu nije htjela smočiti... (rj)

 ??  ??
 ??  ?? Par kaže da su ostali u dobrim odnosima nakon prekida
Par kaže da su ostali u dobrim odnosima nakon prekida

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia